M_ajkl Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Zdravím všechny. Chtěl bych se vás zeptat, jestli můžu flashnout svoje PSP 3004 s verzí systému 6.31? Popřípadě zda by mi s tím nemohl někdo pomoci osobně-nějak se odvděčím8). Jsem z Ostravy a mohu dojet někam do okolí Ovy. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Je tady hodně témat o flashnutí psp,to je tak těžký se podívat do tutoriálů ????:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Už jsem ti napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M_ajkl
Zdravím všechny. Chtěl bych se vás zeptat, jestli můžu flashnout svoje PSP 3004 s verzí systému 6.31? Popřípadě zda by mi s tím nemohl někdo pomoci osobně-nějak se odvděčím8). Jsem z Ostravy a mohu dojet někam do okolí Ovy. Děkuji moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.