Silas Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Chtěl bych si koupit věci na Xbox rovnou z Microsoftu ale nikdy jsem to nedělal - zaplatim normálka přes kartu a např. když koupim GOLD, za jak dlouho mi přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 tak ja zadal jen kreditku a mel jsem hned gold aktivni a to bylo o vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype88 Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2011 Ale nezapomeňte, že pokud tam dáte kartu, nejde dát pryč a musíte telefonicky rušit. Do té doby se vám stále bude strhávat měsíčně poplatek, nebo podle toho, na jaké období jste si koupili GOLD účet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
Chtěl bych si koupit věci na Xbox rovnou z Microsoftu ale nikdy jsem to nedělal - zaplatim normálka přes kartu a např. když koupim GOLD, za jak dlouho mi přijde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.