Meks Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Hele mam tam takove to kolecko a vim ze to de opravit akoret nevim kde vsude to de a kolik to stoji dik za odpoedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 V každém JRC (teď se jmenuje game) stojí kolem 50 korun,ale většinou víc protože se to musí dělat výckrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Květen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 tet sem tam byl a reli mi ze nic takoveho nedelaj a to bude tim ze toe Game v Comforu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Měl jsem také trochu poškrábanou Forzu, šel jsem do JRC na Chodově, za 50 korun mi to vybrousili a i vyčistily (asi do 10 minut) a šlape to teď v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 kup si harddisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 novej harddisk mu asi pomůže opravit poškrábaný dvd, trotle dvd si můžeš nechat opravit i v playcentru, zaslat to můžeš i poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.