Artom Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Zdravim Nekde jsem zde videl ze jde pripojit notebook k tv pres bluetooth.A ze to jde jen u nejake znacky tv.Nevite jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Tak ještě jsem neviděl nějakou televizi s Bluetooth. A podle mě Bluetooth není dostatečně výkoné, aby přenášelo obraz v reálném čase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tak ještě jsem neviděl nějakou televizi s Bluetooth. A podle mě Bluetooth není dostatečně výkoné, aby přenášelo obraz v reálném čase. Jo nekde se to tu resilo myslim ze to bylo LG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 njn ale podle mě bluetooth je nedostačující pro přenášení obrazu, ale technologie jde pořád dopředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konas70 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Vím akorát že u playstationa 3 to jde propojit s Noťasem SONY VAiO... Ovladáš PSko přímo přes noťas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravim
Nekde jsem zde videl ze jde pripojit notebook k tv pres bluetooth.A ze to jde jen u nejake znacky tv.Nevite jak to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.