Artom Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Zdravim Nekde jsem zde videl ze jde pripojit notebook k tv pres bluetooth.A ze to jde jen u nejake znacky tv.Nevite jak to je? Citovat
0 honzaik Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Tak ještě jsem neviděl nějakou televizi s Bluetooth. A podle mě Bluetooth není dostatečně výkoné, aby přenášelo obraz v reálném čase. Citovat
0 Artom Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 Tak ještě jsem neviděl nějakou televizi s Bluetooth. A podle mě Bluetooth není dostatečně výkoné, aby přenášelo obraz v reálném čase. Jo nekde se to tu resilo myslim ze to bylo LG Citovat
0 honzaik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 njn ale podle mě bluetooth je nedostačující pro přenášení obrazu, ale technologie jde pořád dopředu... Citovat
0 konas70 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 Vím akorát že u playstationa 3 to jde propojit s Noťasem SONY VAiO... Ovladáš PSko přímo přes noťas... Citovat
Otázka
Artom
Zdravim
Nekde jsem zde videl ze jde pripojit notebook k tv pres bluetooth.A ze to jde jen u nejake znacky tv.Nevite jak to je?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.