nodobre Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 PSNLover je třeba ke každý Infrastructure hře bo bez něho se nedá dostat na PSN který je taky třeba. Citovat
0 taxik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D Jakej máš CFW? PRO-B5 6.20/6.35 a TN HEN toto už nepotřebují Citovat
0 nodobre Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2011 Nie ja mam CFW 5.50 prometheus 4 mam ho aj v podpise ;) Citovat
Otázka
nodobre
Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.