nodobre Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2011 PSNLover je třeba ke každý Infrastructure hře bo bez něho se nedá dostat na PSN který je taky třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D Jakej máš CFW? PRO-B5 6.20/6.35 a TN HEN toto už nepotřebují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Nie ja mam CFW 5.50 prometheus 4 mam ho aj v podpise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nodobre
Chcel som sa spytat ci treba PSN Lover alebo nieco podobne ked si chcem zahrat NFS cez infrastructure :D Viem ze PSN Lover je pre hry ktore sa hraju na MP cez PSN ale ze ci mi treba aj na toto nieco alebo sa normalne len regnem a hram? :D Dakujem :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.