Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

michat: pred instalaciou frflal Malwerbytes (ten frfle ale skoro vzdy), pocas instalacie zablokoval NOD nejake exe-cko, uvidim ci to pomohlo a dam vediet :-)

Malwarebytes: Hacktool.ChewWGA

NOD: C:\Users\**\AppData\Local\Temp\ir_ext_temp_1\AutoPlay\Scripts\hosts.exe BAT/Qhost.NIV trójsky kôň Táto skutočnosť bola zistená na novom súbore, ktorý bol vytvorený aplikáciou: C:\Users\**\AppData\Local\Temp\ir_ext_temp_1\autorun.exe.

Odesláno
Ted jsem to vyzkousel na systemu W7 x64 Ultimate,kde to uz hlasilo,ze je system nelegalni + cerna obrazovka.

Po zakroku aktualizace z Microsoft update v poho jdou.

Návod:

1. Rozpackuj soubor z raru

2. Klikni pravým na 'RemoveWAT.exe' a zvol 'Spustit jako správce'

3. Klikni na tlačítko Remove WAT

4. Za pár minut budeš vyzván k restartování svého PC....

5. Restartuj počítač a je HOTOVO....!!!!

E:// Link jsem radši už dal pryč, kdyby něco tak písni třeba PM.

Jinak osobně jsem to nezkoušel.

Odesláno

dej hledat windows super aktivator(na trackeru),ten mi na windows 7 vždy jel,mamce jsem to na vistě zkoušel,a už taky nenabootovala,na vistach je s tim vždy problem

a měl jsi tam předtim aktivovane windows?možna to bylo aktualizaci kb 971033 - jedina aktualizace,ktera vystopuje nelegalni windows,vždy ji zakazuju stahovat,zkus si ji odinstalovat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu