vrana.p Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Pěkně legálně jsem si koupil na steamu hru Crysis, bohužel po asi 10 hodinové aktualizaci jsem zjistil při spouštění vyskočí tabulka: " Zde zadejte registrační kód." Kód byl již předepsán tak jsem dal Hotovo, a pak asi ještě 7x znovu.... Bohužel kód nebyl přijat. Děkuji za každou radu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 1. Napiš na support linku Steamu. 2. Zkus kód napsat celý kód malými nebo velkými písmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 chápu to správně na STEAMu to máš aktivované, stažené jdeš do hry chce to po tobě kod? Pokud ano tak řešení : 1. opiš celý kod do hry (vezmeš ho když na hru ve steamu klikneš pravym a tam je ukazat cd-key, tak ten tam opiš) 2. napsat na steam support Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.