trish Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 zdravím všechny,koupil jsem xbox 360 flashnutý ale bohužel nevím jaký flash obsahuje a chtěl bych hrát pálené hry,nechci chodit na LIVE pouze pařit offline.Poradíte mi jak na to.Děkuji všem za rady:roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 v xboxu jsem začátečník ale asi by sis měl stáhnout tu hru projet jí v programu ABGX360, ten zjistí jestli je iso v pořádku, aby sis zbytečně nepos*al dvdčko, tady na fóru je návod jak na to. a jestli to stažený iso bude v pořádku vypálit si tu hru na DVD > http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt a pak jestli vůbec nebudeš používat live tak nemusíš mít xbox připojenej k internetu a to 100% ban nedostaneš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jj ale mě jde spíš o to jestli stačí opatchovat hru přes wave a hlavně jakou aktualizaci DB budu potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jo tak v tomhle jsem pořád lamer :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 najde se někdo kdo mi poradí prosím moc moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 tak mě prosím alespoň poradte kam vložit hry na disk xboxu nebo jak dostat iso do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 pokud máš nějakou novou hru a spustíš jí tak máš LT + (jinak sem taky lama :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 chtěl bych jí uložit na disk do xboxu a bohužel nevím kam jinak taky lama asi dost velká nebo spíše nováček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 z dvdčka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Musíš na hru v kliknout Y a tam se ti zobrazí položka play a install game :) ... Co se toho flashe týče, pokud ti pojede třeba Assassins Creed: Brotherhood (nebo jakákoliv jiná hra s ochranou AP2.5, třeba CoD 6,7 a jiné hry) tak máš flash LT+ Hru musíš taky samozřejmě vypálit na DVD+DL přes program ImgBurn na rychlost 2,4x nebo 4x. A VŽDY SE MUSÍ VYPÁLIT SOUBOR .dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 to je jedno jestli z flashy nebo dvd ale kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jedná se mi o hry nhl11 a pro evo soccer 2011 koukal jsem že mají wave 6 takže překonvertovat a mělo by to valit ale jestli taky záleží na verzi DB nebo to je jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 U NHL 11 nepotřebuješ nejnovější DB ale samozřejmě, že verze DB je důležitá, protože nemusíš pak rozjet novější hry. Výše dashboardu závisí na wave hry čím větší wave tím vyšší DB musíš mít. Verzi tvého DB zjístíš v system setting. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
zdravím všechny,koupil jsem xbox 360 flashnutý ale bohužel nevím jaký flash obsahuje a chtěl bych hrát pálené hry,nechci chodit na LIVE pouze pařit offline.Poradíte mi jak na to.Děkuji všem za rady:roll::roll::roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.