DannyWay Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zdravím. Mám dotaz. Stáhl jsem si přes BitLord hru The Sims 3 a teď si tam chci dát češtinu. Tu už mám staženou taky, ale nevím kam jí dát. V .zip byly 2 složky. A to !abcgames.sk.txt a THE.SIMS.3.LANG.CHANGER.exe . Podle koncovky .exe typuju že to je instalační program. Ten mám tedy nainstalovat do složky s hrou nebo někam specifičtěji? :) Díky D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Normálně ji nainstaluj do složky s hrou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 OK. Díky :) Kdyby byl ještě problém, ještě se ozvu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Je to jako crack prekopirujes do slozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 The sims language changer?to bych spíš typl,na program,který spustíš normálně kdes ho stáhnul(respektive ve složce hry) a vybereš si jazyk(ono ho tam nakopiruje samo) PS:co o máš za verzi hry?ja jsem taky jednu stahnul(z americkeho torrentu),a normálně tam byla na výběr čeština,po mesici hrani se segra rozhodla tuto hru koupit,byli jsme zrovna v německu,tak ji koupila tam,a byla tam taky čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Čeština tam už byla. Všechno je v pohodě :) Ale díky za avší ochotu. Ale vyskytla se mi tu chyba. Občas se při ukládání se objeví "Error 12". Ale už jsem na to pšišel. Je to kvůli předělávání vodní plochy. Asi nějaký BUG. Nevím. Holt nebudu předělávat bazén či jezírko. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Čeština tam už byla. Všechno je v pohodě :) Ale díky za avší ochotu. Ale vyskytla se mi tu chyba. Občas se při ukládání se objeví "Error 12". Ale už jsem na to pšišel. Je to kvůli předělávání vodní plochy. Asi nějaký BUG. Nevím. Holt nebudu předělávat bazén či jezírko. :) Fakt?Mel jsem ho taky a potom jsem nemohl loadnou svuj save.Je do kvuli rybnicku nebo bazenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No aspoň u mě jo. Já jsem to normálně ukládal, ale kdykoliv jsem tam trošku pozměnil rybníček nebo bazén a pak chtěl uložit, nešlo to. Teď to neupravuju a je to OK. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.