Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Co na to říkáte ? :D já už hrál 2 hodiny a je to pecka, celkem jsem se i sem tam zasmál =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zatim hrajeme s pritelkyni Lego Star Wars,ale na Carribean se tesime :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zatim hrajeme s pritelkyni Lego Star Wars,ale na Carribean se tesime :D. To Star Wars je taky hodně dobrý ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Zatim hrajeme s pritelkyni Lego Star Wars,ale na Carribean se tesime Jojo, já taky ještě dohrávám star wars a pak se vrhnu na tohle :D..prostě LEGO je LEGO :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Klasická LEGO hra, naposled jsem hrál Batmana, z nudy jsem si na LIVE stáhl demo a dost mě to ohromilo, no a nedalo mi to než si hru nestáhnout :lol: ,grafika vynikající, oproti LEGO Batmanovi to je celekm velký rozdíl, je tam i ten klasický humor jako byl v Batmanovi, ale tam byl možná trochu propracovanější, promiňte že to pořád srovnávám s Batmanem, ale žádnou jnou LEGO hru jsem nehrál, jen kousek DEMA Lego Star Wars, ale fakt jen kousek... takže sečteno podtrženo :D , super grafika, dobrý příběh, nějaké vtípky, ale místami trochu trapné , možná ne trapné, kdyby mi bylo o 7 let méně, určitě bych se tomu zasmál , ale poslední dobou koukám na seriály, s logičtějším humorem, ale to už jsem trošku mimo, prostě klasická LEGO hra se super grafikou, a mnoha hratelnými charaktery, a rozmanitostí prostředí... PS : narazil jsem v jedné misi, byla to poslední z první kapitoly na bug, nemohl jsem porazit jednoho piráta, který byl mezi těmi co se oživovaly sami po tom co je zabijete, no a sebralo mi to všechny body, tudiš i True Piráta :D , j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Taky to hrajem s mladym a docela nas to chytlo. Tohle je prvni LEGO hra co hraju a ani jsem to necekal tak dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Pecka! Ja serii Piratu muzu a i kdyz jsem si rikala, ze to bude asi kravina, tak me to mile prekvapilo! A ten humor je typicky pro Piraty :) Grafika super, hudba z Piratu a hratelnost taky ok, budu spokojena dokud me to nenasere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Ahoj, hra je super, jen nevím na co je ten "True Pirate" (u Harryho pottera to bylo True Wizard) vím, že to určuje kolik sem nasbíral bodů, ale ma to nejakej význam? A treba, když použiju kompas Jacka Sparrowa, tak tam nektere veci nemam na výběr (je tam namístno nich jen černej stín) jak to je možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jak jste vysvobodili raka z klece a sebrali zlatou minci pod vodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jak jste vysvobodili raka z klece a sebrali zlatou minci pod vodou? Ahoj, moc bych si s tím zatím nelámal hlavu, v LEGO Batmanovi to bylo tak, že většina takových věcí šly dostat až po tom co jsi na to měla charaktery a jejich důležité vlastnosti, např chození pod vodou normálně, bez sudu nebo něčeho, doporučuju dohrát hru normálně ve story mode, a až budeš mít ty nejdůležitější postavičky, jed Free Play Mode, ten se ti odemkne po dokončení levelu ve story mode... snad jsem pomohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jj tady je i ten přístav a tam si můžeš kupovat i nové postavy a pomocí těch zlatých LEGO kostiček otevřít další brány, atd. atd. je tam toho plno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 já osobně jsem hrál zatím lego: harry potter1-4 na pc a hrozně moc mě to vzalo, piráty určitě taky zkusím, a na nějakých fórech byli zajimavé diskuze na další lego hry jako např Lord of the rings :) "Je to pouze diskuze fanoušků, není to žádný výrok od výrobce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 jojo, ale než doufat že něco výjde v LEGO hře, je dobré se podívat na co má společnost LEGO licenci, tudiž , podívat se na LEGO jako takové (kostičky) a potom diskutovat, ale Pán prstenů by mě určitě taky bavil, ale je mi stále záhadou, jak taková jednoduchá, na první pohled hra pro děti, dokáže zabavit takové spektrum hráčů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaloss Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Občas koukám na syna jak hraje Lego Star Wars III The Clone Wars, nebo Lego Harry Potter Years 1-4. Piráty máme též, ale ty jsem ještě neviděl. Kolikrát se k němu připojím a hraju s ním. Je to pěkně udělaný a docela mě to i baví.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angrestovnik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Také jsou dobré gamesky : LEGO Indiana Jones: The Original Adventures a LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues doporucuji,pro dva super zabava.Plno hlavolamu a zavodeni proste Indy :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atlantis Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Je v Lego Pirátech někde obchod, kde se nakupují postavičky? Vím, že si některý můžete koupit, když je potkáte v tom přístavu, ale mám na mysli normální obchod, jako byl ve všech předchozích LEGO hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Je v Lego Pirátech někde obchod, kde se nakupují postavičky? Vím, že si některý můžete koupit, když je potkáte v tom přístavu, ale mám na mysli normální obchod, jako byl ve všech předchozích LEGO hrách. Nic takového jsem nezaznamenal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Je v Lego Pirátech někde obchod, kde se nakupují postavičky? Vím, že si některý můžete koupit, když je potkáte v tom přístavu, ale mám na mysli normální obchod, jako byl ve všech předchozích LEGO hrách. Nevim jak na xku/ps3 :) ale na PSP to je kdyz hru dohrajes do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.