Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LEGO Pirates of the Carribean The_Game

Dunky

Recommended Posts

Klasická LEGO hra, naposled jsem hrál Batmana, z nudy jsem si na LIVE stáhl demo a dost mě to ohromilo, no a nedalo mi to než si hru nestáhnout :lol: ,grafika vynikající, oproti LEGO Batmanovi to je celekm velký rozdíl, je tam i ten klasický humor jako byl v Batmanovi, ale tam byl možná trochu propracovanější, promiňte že to pořád srovnávám s Batmanem, ale žádnou jnou LEGO hru jsem nehrál, jen kousek DEMA Lego Star Wars, ale fakt jen kousek... takže sečteno podtrženo :D , super grafika, dobrý příběh, nějaké vtípky, ale místami trochu trapné , možná ne trapné, kdyby mi bylo o 7 let méně, určitě bych se tomu zasmál , ale poslední dobou koukám na seriály, s logičtějším humorem, ale to už jsem trošku mimo, prostě klasická LEGO hra se super grafikou, a mnoha hratelnými charaktery, a rozmanitostí prostředí...

PS : narazil jsem v jedné misi, byla to poslední z první kapitoly na bug, nemohl jsem porazit jednoho piráta, který byl mezi těmi co se oživovaly sami po tom co je zabijete, no a sebralo mi to všechny body, tudiš i True Piráta :D , j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, hra je super, jen nevím na co je ten "True Pirate" (u Harryho pottera to bylo True Wizard) vím, že to určuje kolik sem nasbíral bodů, ale ma to nejakej význam?

A treba, když použiju kompas Jacka Sparrowa, tak tam nektere veci nemam na výběr (je tam namístno nich jen černej stín) jak to je možné?

Odkaz ke komentáři

Jak jste vysvobodili raka z klece a sebrali zlatou minci pod vodou?

Ahoj, moc bych si s tím zatím nelámal hlavu, v LEGO Batmanovi to bylo tak, že většina takových věcí šly dostat až po tom co jsi na to měla charaktery a jejich důležité vlastnosti, např chození pod vodou normálně, bez sudu nebo něčeho, doporučuju dohrát hru normálně ve story mode, a až budeš mít ty nejdůležitější postavičky, jed Free Play Mode, ten se ti odemkne po dokončení levelu ve story mode... snad jsem pomohl :)

Odkaz ke komentáři

já osobně jsem hrál zatím lego: harry potter1-4 na pc a hrozně moc mě to vzalo, piráty určitě taky zkusím, a na nějakých fórech byli zajimavé diskuze na další lego hry jako např Lord of the rings :) "Je to pouze diskuze fanoušků, není to žádný výrok od výrobce"

Odkaz ke komentáři

jojo, ale než doufat že něco výjde v LEGO hře, je dobré se podívat na co má společnost LEGO licenci, tudiž , podívat se na LEGO jako takové (kostičky) a potom diskutovat, ale Pán prstenů by mě určitě taky bavil, ale je mi stále záhadou, jak taková jednoduchá, na první pohled hra pro děti, dokáže zabavit takové spektrum hráčů :D

Odkaz ke komentáři

Je v Lego Pirátech někde obchod, kde se nakupují postavičky? Vím, že si některý můžete koupit, když je potkáte v tom přístavu, ale mám na mysli normální obchod, jako byl ve všech předchozích LEGO hrách.

Nic takového jsem nezaznamenal ...

Odkaz ke komentáři

Je v Lego Pirátech někde obchod, kde se nakupují postavičky? Vím, že si některý můžete koupit, když je potkáte v tom přístavu, ale mám na mysli normální obchod, jako byl ve všech předchozích LEGO hrách.

Nevim jak na xku/ps3 :) ale na PSP to je kdyz hru dohrajes do konce.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu