Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Klasická LEGO hra, naposled jsem hrál Batmana, z nudy jsem si na LIVE stáhl demo a dost mě to ohromilo, no a nedalo mi to než si hru nestáhnout :lol: ,grafika vynikající, oproti LEGO Batmanovi to je celekm velký rozdíl, je tam i ten klasický humor jako byl v Batmanovi, ale tam byl možná trochu propracovanější, promiňte že to pořád srovnávám s Batmanem, ale žádnou jnou LEGO hru jsem nehrál, jen kousek DEMA Lego Star Wars, ale fakt jen kousek... takže sečteno podtrženo :D , super grafika, dobrý příběh, nějaké vtípky, ale místami trochu trapné , možná ne trapné, kdyby mi bylo o 7 let méně, určitě bych se tomu zasmál , ale poslední dobou koukám na seriály, s logičtějším humorem, ale to už jsem trošku mimo, prostě klasická LEGO hra se super grafikou, a mnoha hratelnými charaktery, a rozmanitostí prostředí...

PS : narazil jsem v jedné misi, byla to poslední z první kapitoly na bug, nemohl jsem porazit jednoho piráta, který byl mezi těmi co se oživovaly sami po tom co je zabijete, no a sebralo mi to všechny body, tudiš i True Piráta :D , j

Odesláno
Jak jste vysvobodili raka z klece a sebrali zlatou minci pod vodou?

Ahoj, moc bych si s tím zatím nelámal hlavu, v LEGO Batmanovi to bylo tak, že většina takových věcí šly dostat až po tom co jsi na to měla charaktery a jejich důležité vlastnosti, např chození pod vodou normálně, bez sudu nebo něčeho, doporučuju dohrát hru normálně ve story mode, a až budeš mít ty nejdůležitější postavičky, jed Free Play Mode, ten se ti odemkne po dokončení levelu ve story mode... snad jsem pomohl :)

Odesláno

jojo, ale než doufat že něco výjde v LEGO hře, je dobré se podívat na co má společnost LEGO licenci, tudiž , podívat se na LEGO jako takové (kostičky) a potom diskutovat, ale Pán prstenů by mě určitě taky bavil, ale je mi stále záhadou, jak taková jednoduchá, na první pohled hra pro děti, dokáže zabavit takové spektrum hráčů :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu