Dave97 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Cau, potrebuju helfnout s downgrade na 6.20 hen-c, 3004 (bez pandory) stahl sem si toho uz miliony z youtube. teda abych rekl tak po pravde 2 ale ani jeden z toho mi nesel pritom ukazovali ze maj upe vse jako ja. tak kdyby ste mi mohly nejak poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Jakej FW máš teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Jakej FW mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Přes měsíc neodpověděl tak na co to oživuješ, vole?! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Přes měsíc neodpověděl tak na co to oživuješ, vole?! :roll: Je to SPAMMER. Už jsem ho nahlásil.... (Koukni na celou sekci "PSP Otázky a odpovědi" a uvidíš všude jeho SPAM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No já si už si ho taky všiml dřív a teď zas pro ho.vno oživuje topiky z dubna kde navíc ani pořádně neradí, ale spamuje, píč.us!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tvl jsou tu samé staré topicy !!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dave97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.