skalic22 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tak co lidi hral uz nekdo??Jaky to je??A hlavne co je pravdy na tomhle: Závodní hra MX vs. ATV Alive od THQ by měla vyjít, podle nejnovějších informací přímo od vydavatele, v květnu. Jde o nejnovější přírůstek v sérii, která prodala už přes 10 milionů kopií. A nejnovější díl vyjde za překvapivě málo peněz - na PS3 a X360 se totiž bude prodávat za 39.99 dolarů, což je zhruba o 20 dolarů méně, než se běžně prodávají nové hry. THQ se totiž rozhodlo vytvořit nový inovativní systém. Hru sice koupíte levně, ale nebude jaksi kompletní. Hra na disku bude v podstatě základní kostra, ke které si budete muset přikupovat další obsah - a vlastně jenom to, co si budete přát, takže si připlatíte jen skutečně za to, co opravdu chcete. THQ sice zatím nezveřejnilo, co bude možné dokupovat, ale předpokládáme, že půjde o nová vozidla, tratě, možná i módy. V praxi to znamená, že abyste měli pořádný zážitek ze hry, budete si asi muset připlatit zhruba těch 20 dolarů a budete na svém. Ale THQ takhle může docela dobře bojovat i proti pirátství a zejména proti bazarovým hrám. MX vs. ATV Alive bude obsahovat také závodní systém Bar-to-Bar, při kterém se můžete během jízdy s ostatními hráči rvát o lepší umístění. Hra také obsahuje vylepšený engine s lepší fyzikou a předělanou deformací terénu. Kdy by MX vs. ATV Alive mělo vyjít u nás a za jakou cenu, to zatím nebylo oznámeno. PS:Topic jsem hledal ale nenasel tak me distak neukamenujte jestli uz to tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Tak co lidi hral uz nekdo??Jaky to je??A hlavne co je pravdy na tomhle: No jaký by to asi mohlo být? je to MX vs ATV, takže vopruz, protože je to furt všechno jedno a to samý, až škoda mluvit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Uz by to chtelo poradny crossky,poradny BMXKA,neco jako skvely ea skate.A ne furt stupidni hry stale dokola.Uz i strilecky me nudi,stale vse dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Uz by to chtelo poradny crossky,poradny BMXKA,neco jako skvely ea skate.A ne furt stupidni hry stale dokola.Uz i strilecky me nudi,stale vse dokola... to jseš teda už ale docela dost vybíravej...já prostě u spousty lidí nechápu co by pořád chtěli, je spousta špičkovejch her a jsou stále nespokojení a pořád hledají jen samý chyby....to co jsem napsal výše o MX vs ATV jsem myslel tak že to prostě neni nic pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak jsem si to i pres to vsechno stahnul a musim rict ze hra je skvela.Ovladani hodne vymakali,kdy levou packou ovladate riditka a pravou jezdce takze to neni jen bezducha arkada.Grafika je hodne podobna just cause2.Teren je fakt prefektne zpracovany.A to ze se tam furt dela to sami je blbost rikat.Vzdyt ve forze,shiftech apod. taky jezdite jenom furt dokola.To sami u sportu napr. fifa taky jenom jeden zapas za druhym apod..Myslim si ze od thq je to hra roku. PS:Hru jsme si stahnul hlavne protoze jsme s brachou na ps1 parili motokros manii a u toho jsme stravili hodne casu,takze jsem mozna trochu predpojatej. :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Podle mne je to perfektni gamesa jako byl predchozi dil......Mx and ATV je spis pro opravdove zapalence pro motocross......a ja si tu hru absolutne vychvaluju a ta grafika se jim opravdu mooooc povedla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Pokud všichni hru chválíte a hra je tak skvělá, jak herně tak i graficky, tak to by mě teda zajímalo, proč v Anglii stojí předobjednávka pouze 540,- Kč. (ale to bude asi z toho důvodu, co je uveden nahoře v článku.) :D Již objednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Ja bych rek ze je docela pokles u spickovych her,copak to nikdo nevidi?No nerek bych ze je to pro motocrossove nadsence,kdyz jsem jeden z nich a predesly dil mi prisel silenej,tohle vypada neco mezi mx vs atv z roku 2006 smichany mx vs atv reflex,no aspon se projedu za stewarta,ja chci officialni crossky a ne par jezdcu original a soucasti na motorku od nejake japonske odnoze thq....To je cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Ahoj chtel bych se zeptat jestli to jde hrat ve dvou na jedne konzoli? Předem dík za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Doufam ze tohle jako odpoved staci.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Jo staci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 kdyby bylo mozny si vybrat na ofic. strankach mezi PAL a NTSC,....tak okamzite kupuju, protoze kdyz vidim ceny u nas,..chce se mi brecet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Zlaty predesly dil,fyzika alias robocop,no jsem zvedavej co se mi otevre,ma to hodne divny zpusob otvirani veci,zadna race kariera nic,motorky jakeshi a takeshi,a za vyssi levely ,dostavas bryle,helmu,apod.To je teda velkej bonus.Jde videt ze thq pocita stim ze pres net nakoupis dalsich 100veci do hry za dalsi 2tacy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalic22 Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Zlaty predesly dil,fyzika alias robocop,no jsem zvedavej co se mi otevre,ma to hodne divny zpusob otvirani veci,zadna race kariera nic,motorky jakeshi a takeshi,a za vyssi levely ,dostavas bryle,helmu,apod.To je teda velkej bonus.Jde videt ze thq pocita stim ze pres net nakoupis dalsich 100veci do hry za dalsi 2tacy. Tak ja nwm v cem by bylo lepsi kdyby tam byli licence motorek.To s tema brylema apod. to mas jako napr v cod nove maskovani na zbran to je taky mrte bonus ale nikdo si na to nestezuje a je to ve vsech hrach.A jinak hra je cilena na multak takze absence kariery je opodstatnena a v multaku je prave system otvirani stejny jako v jinych hrach. :D A muj nazor je ze s tim systemem nakupovani podle me potencial hry zakopali do zeme.Protoze pochybuju ze kdyz si koupis vsechny veci vyjde te hra na 50ecek.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.