Trewis Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 pokial kupim iphone 4g od T-mobilu bude blokovany na ostatne siete ? Popridape da sa odblokovat ? Niekde som cital ze sa da odblokovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 ne,blokovany nebude,v ČR neblokuje žádný operátor iPhony,s tím jsou problémy jen v zahraničí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Květen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 no ano ale v SK jo :D a prave jeden sem kupil na aukru tak ja ho skusim odblokovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 promiň,nějak mi nedošlo,že jsi slovák a teď ho chceš odblokovat,co?záleží na tom jaký máš iOS,pokud máš iOS 4.0.x což pochybuji,tak máš unlock udělany,pokud ne,tak jsou dvě možnosti 1.kup si tohle a do toho vlož SIMku(musí tam byt dvě,tvoje a ta druha,co už tam byla)a unlock je hotovy,ale do toho bych nešel,protože tento unlock zneužívá 112,vždy při zapinani iPhonu vola 2 sekundy na 112,sice oni to nestihnou vzít nikdy,ale v seznamu volanych tě mít budou,takže je to risk a 2.přejdi na T-mobile ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 no ja to skusim tak ze si zajdu na T-mobile a mozno mi to tam odblokuju ani jedna z tychto 2 moznosti sa mi nepaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 no jestli sis koupil iphone blokovanej ve slovensku pro tmobile tak si musíš udělat účet u tmobilu- jako nová simka >číslo atd prostě nová smlouva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trewis
pokial kupim iphone 4g od T-mobilu bude blokovany na ostatne siete ? Popridape da sa odblokovat ? Niekde som cital ze sa da odblokovat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.