Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sekani gta 4 a arcania gothic 4 na xbox 360 slim

smileq

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Na toto téma jsem tu už jeden topic zakládal. Průlety kouřem, bouřky, déšť.. a většina cut-scén (jedná se o úplně nový SLIM). Zde se mi hra nehorázně sekala a byla na hranici hratelnosti (FPS 5-10). Všichni tu psali jak je to normální běžná věc atd.. (NE NEJNI). Tak jsem se rozhodl xbox reklamovat. Ještě před tím jsem ale zkusil vymazat system cache .. hrat z HDD/DVD.. jinej HDMI kabel.. profouknout stlačeným vzduchem) prostě všechno co jsem našel na netu. Xbox mi přišel po reklamaci se zprávou že problém je vyřešen. Bohužel byl vyřešen, ale tak z 50% .. stále například v MW2, když procházím smokem, nebo v RDR (mp- kde je hodně lidí a k tomu prší) zaznamenávám výrazný pokles FPS. Přemýšlím, že jim to tam pošlu znovu a už na to více upozorním :/.. porovnával jsem ty místa s různými lidmi.. a dělá to opravdu jen mě na tom SLIMU :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem si chtěl nedávno koupit gta4, slyšel jsem že je právě potřeba hdd, aby to jelo plynule...takže jsem překvapenej mírně :D...asi je to individuální...ohledně arcanie mě to zase naopak nepřekvapuje, ta má problém s optimalizací úplně na všem...pc, ps3, xbox, prostě na všem

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

sice trochu starší topic, ale co už.

xbox mám den a kupoval jsem ho proto, abych nemusel na kompu řešit pořád nastavování grafiky, řešit jestli se to seká neseká atd. Né že bych byl nějaká lama co si s tím neví rady, ale už mě to prostě nebaví. Chtěl bych přijít domů vzít ovladač do ruky, pustit hru a šmitec. Nevím jestli jde jen o gta iv (jinou jsem krom kinect her nezkoušel), ale moc radost z toho nemám. Ne že by se to vyloženě sekalo, ale prostě to není plynulé. Někde je, ale i při běžné rotaci kamery kolem Nika, nebo jízdou v autě si jde z okolí všimnout, že se to zadrhává... hrát se to dá, ale kazí to celkový dojem. Toto bych očekával na kompu, ale na xboxu mě to teda překvapuje, to jsem nečekal. Hru hraju z hdd, cache čistá, updaty poslední, smazat a nahrát znovu sem nezkoušel, ale nevidím důvod proč by to mělo zabrat... jestli někdo víte o nějakém řešení tak dejte vědět.

Odkaz ke komentáři

pravdepodobne uz to ma na svedomi to, jak je xko stare (od roku 2005) a tak je rado, kdyz v novych hrach udrzi aspon 30fps..

vetsina her se sice uplne neseka, ale nedostatek vykonu je proste znat. Kdyby sony nebo MS nechteli tezis az tak moc z konzoly tak jsme tu uz mohli mit novou generaci.. (7 let si myslim, ze je az az)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu