nero23 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Čus borci zajímalo kolik z vás ma slima a jestli už ste měli potřebu reklamovat a sčím a jestli nebyli nejaký problémy :D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Uz jsme resil reklamaci laseru, nefunkcniho chlazeni :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 A spravili nebo dali novej ?? A měl jsi ho pojištěnej v electro worldu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Čus borci zajímalo kolik z vás ma slima a jestli už ste měli potřebu reklamovat a sčím a jestli nebyli nejaký problémy :D:bash: ano, relativně se kazí, sice je přehřívání na čipech vyřešeno, ale jsou tu další, většinou oproti staré verzi atypické závady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Výmena laseru na jedne konoli bez plomb za cca 700Kc vcetne dilu, to chlazeni vyreseno u MS za 8 dni od podani reklamace. Takze asi takto je porad co zlepsovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Jak je vidět , tak jestli si někdo myslel že když si koupí slimko tak na tom bude líp , tak to není pravda. Připadá mi to , že je slimko zatím poruchovější než JASPER . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 aha takže říkáte ještě si radši počkat jo?? :-D já chtěl prodat JASPER a koupit slimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 aha takže říkáte ještě si radši počkat jo?? :-D já chtěl prodat JASPER a koupit slimko no jestli hraješ pálenky, tak si blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 není poruchovější, staré verze (kromě jasper) byly poruchovější, to hlavní je vychytáno, pak jsou ještě atypycké závady na "né mnoho" konzolích, nejsou to žádné obrovské výrobní sériové vady (ty ukáže až delší čas), jen prostě blbé kousky, oproti Jasperu je Slimko určitě tišší - na nové technologii, vyplatí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Mám ho 2 měsíce a zatím závada nebyla. Jen se hrozně moc rozehřeje, nevím jestli je to normálí, mám obavy o reproduktor který je vedle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 no jestli hraješ pálenky, tak si blázen proč?? šak slimko už de taky flashnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 proč?? šak slimko už de taky flashnout... Ano - ale jen ty první prodávané . Pokud si ale budeš kupovat nové , tak zatím nejde a kdo ví , jestli vůbec půjde . Mám JASPER a nikdy by mne nenapadlo ho prodat a koupit slima . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Doporuceni jest Jasper S Talismoon WhisperFan :) Luxusne tichouckej a jeste podsviceni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mám ho 2 měsíce a zatím závada nebyla. Jen se hrozně moc rozehřeje, nevím jestli je to normálí, mám obavy o reproduktor který je vedle :D Mě se xbox taky zahřejvá hodně takže je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neis Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Máte dostatečný prostor okolo xboxu?? U mě se žádné silné zahřívání nedějě, ale na druhou stranu nehraju na maratony, ale opravdu důležitá je cirkulace vzduchu, pokud to šoupnete do těsně poličky, nebo ze tří stran uzavřeného tv stolku tak se nedivte. V takovém prostoru dost hřeje skoro každá low nebo mainstream elektronika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Máte dostatečný prostor okolo xboxu?? U mě se žádné silné zahřívání nedějě, ale na druhou stranu nehraju na maratony, ale opravdu důležitá je cirkulace vzduchu, pokud to šoupnete do těsně poličky, nebo ze tří stran uzavřeného tv stolku tak se nedivte. V takovém prostoru dost hřeje skoro každá low nebo mainstream elektronika... mam xbox na stojáka vedle monitoru, a nejblizsi predmet co v okoli je je reproduktor ale ten asi 12cm od toho ten by nemel vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Mě se xBox zahřívá fakt na max. Dal jsem k němu normální teploměr lékařský digitální a ten jel furt na horu až se vypnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mám si raději teda pořídit nejaký jasper model z 2.ruky než slimáka? rozhodně budu dělat flash,ale prvně bych si chtěl určitě zahrát BF3 po netu rychlá odpověď slim vs jasper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 mám si raději teda pořídit nejaký jasper model z 2.ruky než slimáka? Rozhodně budu dělat flash,ale prvně bych si chtěl určitě zahrát bf3 po neturychlá odpověď slim vs jasper? jasper ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Mě se v poličce pod TV nepřehřívá vůbec .. hraju tak 2-3 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Mám si raději teda pořídit nejaký jasper model z 2.ruky než slimáka? rozhodně budu dělat flash,ale prvně bych si chtěl určitě zahrát BF3 po neturychlá odpověď slim vs jasper? Pokud budeš flashovat, tak asi jasper, je to zcela bez problémů, nový slim možná ani flashnout nepůjde. Na Live můžeš pochopitelně i s jasperem, nejlepší bude, když koupíš nějaký kus, který je neupravovaný, budeš mít jistotu, že se do něj nevrtalo a že nemá ban ani flag. Pokud ti nejde o wifi a velikost či černou barvu, ber jasper. Co se hluku týče, při použití HDD je rozdíl minimální, i když znatelný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Mám si raději teda pořídit nejaký jasper model z 2.ruky než slimáka? rozhodně budu dělat flash,ale prvně bych si chtěl určitě zahrát BF3 po neturychlá odpověď slim vs jasper? Určitě si pořiď xbox slim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Mě se v poličce pod TV nepřehřívá vůbec .. hraju tak 2-3 hodiny Přehřívá, jenom o tom nevíš ;) Každé tepelné namáhání zkracuje životnost čehokoliv elektronického. Pokud máš xbox někde v poličce pod TV, kde není dostatek místa pro správnou ventilaci (aspoň 20cm na každou stranu) tak ho zbytečně vystavuješ riziku vyšší teploty. Je jedno, jestli jde o FAT, nebo SLIM, měl by stát někde ve volnějším prostoru, výš od země, aby nenasával moc prachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.