Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Halo Reach nevysvětlitelný problém


Lovefist_88

Otázka

Zdravím, jeden můj kámoš má Xbox 360 a koupil si Halo Reach, ale od včera se v té hře stala taková divná chyba. vůbec nejsou vidět zbraně, zaměřovač, ani ruce postavy. když střílíme, tak je vidět jen ta střelba. zkoušeli jsme hledat v nastavení, ale nijak jsme to nevyřešili. dokonce jsme i zkusili smazat z konzole save a instalaci a beztak to nepomohlo. poradíte někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
A nema nahodou zaplou lebku BLIND? Je to nekde v menu nez zacnes hrat....najed na polozku skull...a vsechny vypni..melo by to pomoct

no bylo by to možné, jenže mi smazali save od té hry. každopádně takhle je to úplně nehratelný. jediné co říkal, tak se to stalo od doby, kdy začal hrát na heroic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je typicky pripad lebky, a prijde mi to jako nejpravdepodobnejsi reseni, ja sam jsem to tak prakrat hral vidis vse okolo, ale nemas zadny hud, nevidis jakou mas zbran ani sve ruce...musi to byt ono, neni to tezke vypnout, proste najedte v menu kampane na skulls a vypnete danou lebku (myslim ze je to BLIND).....a hratelny to musi bejt i tak....jen je to pekelne tezky, rikam z vlastni zkusenosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu