witaHavr Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ahoj. Jelikož u PS3 nejde net. tak jsem se chtel zeptat jestli když budu hrat singly a nebudu přihlašeny na PSN,,jestli se mi trofeje započitaji do profilu nebo ne :( ???? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patasus Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 samozřejmě, že započítají ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Zapocitaji :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Takže když budu projiždet singl tak se mi to započita jo? :) Super,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 vsechny trofeje se ti pricitaji v offline rezimu (teda kdyz nehrajes online), jen po online pripojeni na psn se synchronizuji, takze vse bude ok jakmile to za-e-any psn pujde :/p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 O.K,,super :) na Ps3 už jse kvui tomu nehral 22dni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj.
Jelikož u PS3 nejde net. tak jsem se chtel zeptat jestli když budu hrat singly a nebudu přihlašeny na PSN,,jestli se mi trofeje započitaji do profilu nebo ne :( ????
Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts