matesd Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 zdravim chci se zeptat vypalil jsem podle navodu co jsem tu nasel ale kdyz dam do XBOXu tak se mi tam objevi jenom bila obrazovka se znakem XBOXu nevite nekdo kde jsem udelal chybu?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Určitě si správně vypálil soubor .dvd ,místo iso ? Jaký máš flash ? Jaký je to wawe hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 vypaloval jsem ten soubor .dvd a jakym programem nebo jak se zjisti to WAWE a kde se zjisti jakej mam flash? protoze ja to kupoval uz flashli a mam to asi tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 To by ti měl říct prodávající co je tam za flash. WAWE zistíš ,když hru projíždíš abgx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 pise to tam PFI matches know data (4th - 7th wawe) a pek jeste video partition matches know data (6th wawe) ale nevim jestli je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 a kdyz predelam ten wawe a pak udelam ten .dvd soubor tak to pude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Nejspíš je to starší flash ,doporučuju updatnout flash mechaniky ,dneska už se nevyplatí pořád předělávat všechny hry. Jinak ,ano u každé hry budeš muset snižovat wawe na 2 až 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maskas Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Zdarec,mám problém....mám xko už nějaký pátek, ted vyšel brink a the dark templar, mám lt+1,1 nebo který to je..prostě ten poslední..projel jsem to a.g.b.x tím posledním..1.0.6..a dál smahnout ,ale jak dám potom hry do xka..tak to jen chvilku načítá a pak hodí open- trey? co je špatně?! poradte dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ahoj, hru jsi nejspíšně špatně vypálil. Vypaluj pouze .dvd ,na co nejnižší rychlost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ale tec co mi to prodaval tak mi dal i naky vypaleny hry a ty normalne bezi a ted kdybych to updatnul tak mi ty hry pobezi dal nebo ne? a jeste kdyz si tu hru co jsem si ted stahl (tu kde byl problem s wawe ) koupil tak mi pobezi normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maskas Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Pokud to bylo pro mě...tak vypaluju dvd. nejsem tele...a mám xko už 3roky...palím na emtec a jedou v pohodě 8x tak nevím zda to bude tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 ale tec co mi to prodaval tak mi dal i naky vypaleny hry a ty normalne bezi a ted kdybych to updatnul tak mi ty hry pobezi dal nebo ne?a jeste kdyz si tu hru co jsem si ted stahl (tu kde byl problem s wawe ) koupil tak mi pobezi normalne Ano , poběží ti všechny hry bezstarostí ;) :) Pokud to bylo pro mě...tak vypaluju dvd. nejsem tele...a mám xko už 3roky...palím na emtec a jedou v pohodě 8x tak nevím zda to bude tím... doporučuji vypalovat minimálně 4x ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 tak podle prodavajciho by to mel bejt ixtreme 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 tak podle prodavajciho by to mel bejt ixtreme 1.5 Pokud ho nemáš , tak si aktualizuj DB na 12625 . Stáhnout ho můžeš tady : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Na FW 1.5 musíš hry před vypálením opatchovat na vawe 2 programem 360 WavesPatcher . Půjdou ti spustit všechny hry kromě her s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 a nesmaze se tim update ten flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 a nesmaze se tim update ten flash Zatím žádným update se flash nesmaže . To se píše o tom DB , co teprve bude . Ten co jsem ti uváděl je v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 1.5 je hodně starej flash ,pokud nechceš do zblbnutí jak otrok převádět hry na nižší wawe ,a chceš hrát online doporučuj updatnout flash ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matesd Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 online hrat zatim neplanuju a snizovat mi zas tak nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 1.5 je hodně starej flash ,pokud nechceš do zblbnutí jak otrok převádět hry na nižší wawe ,a chceš hrát online doporučuj updatnout flash ;) V nynější situaci přeflashovávat na nový FW nemá význam . Nejlepší bude počkat jakým způsobem se vyřeší nový DB . Teprve potom se bude vědět jestli bude potřeba nový flash a nebo se bude muset stejně tak jako tak patchovat . A jestli budu patchovat kvůli novému DB a nebo zároveň na nižší wave už je jedno . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sol098 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Chtěl bych se zeptat, vypálil jsem hru Borderlands(předělaná na wave3). Při spuštění mi to napíše: an update is required to install this expansion pack. Provedu update a chce to po mě ať vyjmu disk a spustím hru, ale nejde to... furt to po mě chce znovu update.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Chtěl bych se zeptat, vypálil jsem hru Borderlands(předělaná na wave3). Při spuštění mi to napíše: an update is required to install this expansion pack. Provedu update a chce to po mě ať vyjmu disk a spustím hru, ale nejde to... furt to po mě chce znovu update.. Opět neznalost - nečteš forum ? Z přepatchované hry na nižší wave update DB nelze udělat . Nový DB stáhni zde : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sol098 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To jsem dělal, po resetu(vypnutí zapnutí) se ten update nenačte. Navíc i při prvním spuštění hry když jsem dal že nechci update, tak to nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 To jsem dělal, po resetu(vypnutí zapnutí) se ten update nenačte. Navíc i při prvním spuštění hry když jsem dal že nechci update, tak to nejelo. Jaký DB ti to teď ukazuje v xku ? Měl jsi to správně na flešce ? To není první případ - kdyby jste neupdatovali z opatchované hry , tak se nemusí potom řešit tyhle problémy ! Samozřejmě že když odpovíš , že nechceš update , tak ti to nepojede . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sol098 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 V xku mám teďka 12625.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jiné hry ti jdou spustit ? Jestli ano , tak je to špatné release hry . budeš to muset stáhnout z jiného zdroje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matesd
zdravim chci se zeptat vypalil jsem podle navodu co jsem tu nasel ale kdyz dam do XBOXu tak se mi tam objevi jenom bila obrazovka se znakem XBOXu
nevite nekdo kde jsem udelal chybu??
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.