KOSScz Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Zdravím. má někdo skušenosti s timhle programem virtuagirl hd ??? dělal jsem to podle tohoto návodu 1) Unzip to C:\vhgd\ folder 2) If you unzip somewhere else, modify _totem_crack.reg example: "MainPath"="C:\\Program Files\\vghd\\" "DataPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Data\\" "ModelsPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Models\\" 3) Run _totem_crack.reg 4) Start vghd.exe and enjoy Thanks Pinco69 for the crack! - Tuntematon (tunt3maton@yahoo.com) 1) Rozbalte do C: \ vhgd \ slozka 2) Pokud si rozbalte někde jinde, změnit _totem_crack.reg například: "MainPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \" "DataPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ Data \ \" "ModelsPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ models \ \" 3) Spusťte _totem_crack.reg 4) Spusťte vghd.exe a užít si Díky za bezva Pinco69! Nevým jak jsi to tam nastavit aby mi tam běhaly ti baby Citovat
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 tak pls nevyte jak to sprovoznit? Citovat
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 no to je pomoc jak pes tak dík no... Citovat
0 Artom Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 no to je pomoc jak pes tak dík no... Od nich se neda nic jineho cekat kdyz to nevedi ;) Pokavad delas vse podle navodu tak by ti to melo jit.Zkus se kouknout po warezech na jinej download s CZ navodem.Videl jsem tam nejake. Citovat
0 Crashíčeq Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 1) ten spoiler CZ jsi nemusel ani postovat, protože je to z google překladače, tudíž mnoho chyb... 2) podle tvého brilantního pravopisu vidím, že ti zcela jistě není 18 let a pokud by ti tam měla běhat nějaká hanbatá paní, porušuješ zákon (blablabla) a tudíž nevidím důvod, proč by ti měl někdo pomoci ;) 3) musím se přidat :D :P Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2011 Od nich se neda nic jineho cekat kdyz to nevedi ;)Pokavad delas vse podle navodu tak by ti to melo jit.Zkus se kouknout po warezech na jinej download s CZ navodem.Videl jsem tam nejake. Ne, smejem se tomu, ze nekdo neumi pouzivat primitivni navod na cracknuti a pta se tu jak honibrk na virtuagirl :lol: Moc bych se tu tim nechlubil :D Citovat
Otázka
KOSScz
Zdravím. má někdo skušenosti s timhle programem virtuagirl hd ??? dělal jsem to podle tohoto návodu
1) Unzip to C:\vhgd\ folder
2) If you unzip somewhere else, modify _totem_crack.reg example:
"MainPath"="C:\\Program Files\\vghd\\"
"DataPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Data\\"
"ModelsPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Models\\"
3) Run _totem_crack.reg
4) Start vghd.exe and enjoy
Thanks Pinco69 for the crack!
- Tuntematon (tunt3maton@yahoo.com)
1) Rozbalte do C: \ vhgd \ slozka
2) Pokud si rozbalte někde jinde, změnit _totem_crack.reg například:
"MainPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \"
"DataPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ Data \ \"
"ModelsPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ models \ \"
3) Spusťte _totem_crack.reg
4) Spusťte vghd.exe a užít si
Díky za bezva Pinco69!
Nevým jak jsi to tam nastavit aby mi tam běhaly ti baby
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.