KOSScz Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Zdravím. má někdo skušenosti s timhle programem virtuagirl hd ??? dělal jsem to podle tohoto návodu 1) Unzip to C:\vhgd\ folder 2) If you unzip somewhere else, modify _totem_crack.reg example: "MainPath"="C:\\Program Files\\vghd\\" "DataPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Data\\" "ModelsPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Models\\" 3) Run _totem_crack.reg 4) Start vghd.exe and enjoy Thanks Pinco69 for the crack! - Tuntematon (tunt3maton@yahoo.com) 1) Rozbalte do C: \ vhgd \ slozka 2) Pokud si rozbalte někde jinde, změnit _totem_crack.reg například: "MainPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \" "DataPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ Data \ \" "ModelsPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ models \ \" 3) Spusťte _totem_crack.reg 4) Spusťte vghd.exe a užít si Díky za bezva Pinco69! Nevým jak jsi to tam nastavit aby mi tam běhaly ti baby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tak pls nevyte jak to sprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 no to je pomoc jak pes tak dík no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 no to je pomoc jak pes tak dík no... Od nich se neda nic jineho cekat kdyz to nevedi ;) Pokavad delas vse podle navodu tak by ti to melo jit.Zkus se kouknout po warezech na jinej download s CZ navodem.Videl jsem tam nejake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 1) ten spoiler CZ jsi nemusel ani postovat, protože je to z google překladače, tudíž mnoho chyb... 2) podle tvého brilantního pravopisu vidím, že ti zcela jistě není 18 let a pokud by ti tam měla běhat nějaká hanbatá paní, porušuješ zákon (blablabla) a tudíž nevidím důvod, proč by ti měl někdo pomoci ;) 3) musím se přidat :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 Od nich se neda nic jineho cekat kdyz to nevedi ;)Pokavad delas vse podle navodu tak by ti to melo jit.Zkus se kouknout po warezech na jinej download s CZ navodem.Videl jsem tam nejake. Ne, smejem se tomu, ze nekdo neumi pouzivat primitivni navod na cracknuti a pta se tu jak honibrk na virtuagirl :lol: Moc bych se tu tim nechlubil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Zdravím. má někdo skušenosti s timhle programem virtuagirl hd ??? dělal jsem to podle tohoto návodu
1) Unzip to C:\vhgd\ folder
2) If you unzip somewhere else, modify _totem_crack.reg example:
"MainPath"="C:\\Program Files\\vghd\\"
"DataPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Data\\"
"ModelsPath"="C:\\Program Files\\vghd\\Models\\"
3) Run _totem_crack.reg
4) Start vghd.exe and enjoy
Thanks Pinco69 for the crack!
- Tuntematon (tunt3maton@yahoo.com)
1) Rozbalte do C: \ vhgd \ slozka
2) Pokud si rozbalte někde jinde, změnit _totem_crack.reg například:
"MainPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \"
"DataPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ Data \ \"
"ModelsPath" = "C: \ \ Program Files \ \ vghd \ \ models \ \"
3) Spusťte _totem_crack.reg
4) Spusťte vghd.exe a užít si
Díky za bezva Pinco69!
Nevým jak jsi to tam nastavit aby mi tam běhaly ti baby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.