Lovefist_88 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 zdravím, chtěl jsem si zálohovat data z PS3 které zabírají něco přes 64GB na externí HDD, kde mám 80GB místa, ale v PS3 se mi zobrazuje, že je tam je něco přes 3GB místa a já nemohu provést zálohu. poradí někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 opravdu nikdo neví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Naformátoval si to hdd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Naformátoval si to hdd ? to ne, ale funguje na FAT32 když se podívám do vlastností na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak to nevim , skus si pohrát v nastavení ps3 , a nebo je taky možný že ten hdd neni kompatibilní s ps3 fakt nevim , ale nějakej odborník tady na fóru ti určo poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Tak to nevim , skus si pohrát v nastavení ps3 , a nebo je taky možný že ten hdd neni kompatibilní s ps3 fakt nevim , ale nějakej odborník tady na fóru ti určo poradí. zkoušel jsem všechno možné, ale nejde to, prostě PS3 mi ukazuje jinej počet místa na HDD, než PC. nechápu, proč prostě nejde udělat jen záloha savů. kdyby aspoň už šlo PSN, abych to dal do cloudu. jestli příjdu o skoro 3 roky hraní kvůli YLODU, tak se fakt naseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 tak konečně ten ext. HDD funguje jak má. stačilo v PC provést analýzu, defragmentaci a pak dát opravit chyby a už se dělá záloha :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, chtěl jsem si zálohovat data z PS3 které zabírají něco přes 64GB na externí HDD, kde mám 80GB místa, ale v PS3 se mi zobrazuje, že je tam je něco přes 3GB místa a já nemohu provést zálohu. poradí někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts