ondra1994 Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Vysvětlí mi někdo co je to abgx360?Já jsem amatér a vím že třeba náká stažená hra se přes to musí upravit nebo cosi Citovat
DyTik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Slouží k vytváření .dvd soubor ,pomocí kterého potom následně vypalíš hru... Citovat
romik Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2011 Slouží k vytváření .dvd soubor ,pomocí kterého potom následně vypalíš hru... to jsi mu toho teda vysvetlil. :roll: .dvd soubor si napises v notepadu za 5 sekund, neni na to potreba zadny externi program programem abgx kontrolujes a osetrujes hry, aktualne s AP 2.5 ochranou Citovat
Dlaha Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 10, 2011 Abgx kontroluje a opravuje hry a to ze dvou důvodů, aby sis ověřil, že je hra v pořádku a aby jsi nedostal ban na xbox live. Kontroluje spoustu aspektů hry, které můžou zapříčinit její nespuštění, nebo ban a jsou to například Security Sectors, ochrana AP2.5, kontrolní součet herních dat.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.