GundaFlip Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Caute, nedávno jsem si trošku zase upravoval xbox a to tak že jsem flashoval LiteON na LT+...ale bohužel před tím než jsem měl nový flash tak jsem do dvdromky strčil dvd s Black ops. Pak jsem zjistil že jsem to neměl dělat a přes jeden prográmek jsem si zjistil že jestli bude MS banovat tak pokud se připojím na Live tak ho dostanu. Na live jsem nebyl a tak se vás ptám dobří lidé kdo by mi pomohli s unflagem... něco jsem o tom četl ale moc tomu nerozumím...Díky blázni;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Musí se vyčíst nand (čip na desce) a provést patřičné úpravy v souboru secdata.bin. Budeš-li chtít provést unflag, můžeš mi to dovézt nebo zaslat, více info případně v PM Pakliže se na to cítíš, zde máš návod, můžeš si to udělat sám http://www.se7ensins.com/forums/topic/351501-how-to-unflag-xbox-360-tutorial-no-j-tag-required/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.