Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký mám za flash?

wlkoso

Otázka

Zdravim. Poslední dobou mi nejdou spustit některé novější hry. Nevím jestli mi zlobí vypalovačka (nešli mi i nějaké vypálené filmy) nebo je potřeba udělat něco s xkem.

Každopádně mám mechaniku lite-on a dash 9199.

hry které mi fungují: všechno možné (cca 50 her) + fable 3, cod:MW2 , cod: BO

hry které mi neběží: portal2, pop cap hits 2 (ta s plants vs zombies)

Zde jsou mé otázky:

Jaký mám flash?

Je potřeba flash updatovat?

Je potřeba update dashboardu (podle návodu na postupný update, který jsem tu viděl) ?

Jak se projevuje spouštění nových her na (pro ně) nefunkčním flashi?

Jak se projevuje spouštění nových her na nepodporovaném dashboardu?

Jak se projevují vadně vypálené hry?

Děkuji všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Těžko říct jaký máš flash, kdy si byl naposledy u flashera ? Portal 2 ti nejede, protože máš příliš starý dashboard. Ovšem POZOR updatuješ-li nepojedou ti hry jako je CoD: BO,MW2,Fable3 a jiné hry, které obsahují ,,novou" ochranu AP 2.5. Pokud ti pojedou na nejnovějším dashboardu tyto hry tak máš flash nejnovější tedy LT+. Pokud ti jedou všechny hry bez patchování Wave tak máš LT.

Odkaz ke komentáři

• 0
U flashera jsem nebyl, xko jsem koupil už s flashem cca před rokem. Člověk od kterého jsem to kupoval vypadal na flashera, takže tam nejspíš bude tehdy nejnovější

Nejspíš máš LT . To znamená že s DB 12625 spustíš všechny hry bez patchování na nižší wave ,kromě her s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ). Ale ty nejnovější jen s DB 12625 . Ten stáhneš zde :

http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Když máš nyní DB 9199 , tak máš ještě možnost volby : Updatovat DB tím postupem a odehrát ACB a NFS HP a teprve potom updatovat na 12625 s tím že ti už nepůjdou spustit hry s AP ,ale i ty nejnovější s wave 11 .

Jinak už to že ti nešly i vypálené filmy ukazuje na špatnou vypalovačku . Přece jenom vypalování dvouvrstvých DVD je o hodně náročnější než obyčejných .Když budeš mít novou,tak budeš moci vypalovat i na levnější DVD.Já vypaluji bez problémů na DVD za 13 Kč :

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1

Přeflashovávat na LT + pro Tebe nemá význam . Stejně budeme muset počkat jak se vyřeší situace s novým DB .

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak či tak koncom tohto mesiaca bude na Live update DB ktorý ti preflashuje mechaniku, hry s Wave 12 už budú tento update vyžadovať.

Moje odporúčanie:

- po novom DB a novom FW navštíviť flashera a preflashovať na LT 2.0

- vypýtať si DVDKEY na USB flashku alebo do mailu

- ak budeš v budúcnosti chcieť ušetriť, kúpiť si VIA kartu (vyžaduje mať PC-Desktop-Tower, nie notebook) aj s Open Tools z Dealextreme (dokopy cca 11$, poštovné je zdarma)

Mimochodom, ak máš LT 1.0/1.1 a nie LT+ 1.0 (a novší) môžeš dostať FLAG na konzolu a hrozí ban na Xbox Live + strata záruky. Pre viac info ohľadne FLAGu klikni na XVal v mojom podpise (a môžeš aj na Dashboard 2.0.13152.0 aby si vedel čo ťa čaká).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu