Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jaký mám za flash?

Otázka

Odesláno

Zdravim. Poslední dobou mi nejdou spustit některé novější hry. Nevím jestli mi zlobí vypalovačka (nešli mi i nějaké vypálené filmy) nebo je potřeba udělat něco s xkem.

Každopádně mám mechaniku lite-on a dash 9199.

hry které mi fungují: všechno možné (cca 50 her) + fable 3, cod:MW2 , cod: BO

hry které mi neběží: portal2, pop cap hits 2 (ta s plants vs zombies)

Zde jsou mé otázky:

Jaký mám flash?

Je potřeba flash updatovat?

Je potřeba update dashboardu (podle návodu na postupný update, který jsem tu viděl) ?

Jak se projevuje spouštění nových her na (pro ně) nefunkčním flashi?

Jak se projevuje spouštění nových her na nepodporovaném dashboardu?

Jak se projevují vadně vypálené hry?

Děkuji všem za odpovědi.

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Těžko říct jaký máš flash, kdy si byl naposledy u flashera ? Portal 2 ti nejede, protože máš příliš starý dashboard. Ovšem POZOR updatuješ-li nepojedou ti hry jako je CoD: BO,MW2,Fable3 a jiné hry, které obsahují ,,novou" ochranu AP 2.5. Pokud ti pojedou na nejnovějším dashboardu tyto hry tak máš flash nejnovější tedy LT+. Pokud ti jedou všechny hry bez patchování Wave tak máš LT.

• 0
Odesláno
U flashera jsem nebyl, xko jsem koupil už s flashem cca před rokem. Člověk od kterého jsem to kupoval vypadal na flashera, takže tam nejspíš bude tehdy nejnovější

Nejspíš máš LT . To znamená že s DB 12625 spustíš všechny hry bez patchování na nižší wave ,kromě her s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops. ). Ale ty nejnovější jen s DB 12625 . Ten stáhneš zde :

http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Když máš nyní DB 9199 , tak máš ještě možnost volby : Updatovat DB tím postupem a odehrát ACB a NFS HP a teprve potom updatovat na 12625 s tím že ti už nepůjdou spustit hry s AP ,ale i ty nejnovější s wave 11 .

Jinak už to že ti nešly i vypálené filmy ukazuje na špatnou vypalovačku . Přece jenom vypalování dvouvrstvých DVD je o hodně náročnější než obyčejných .Když budeš mít novou,tak budeš moci vypalovat i na levnější DVD.Já vypaluji bez problémů na DVD za 13 Kč :

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1

Přeflashovávat na LT + pro Tebe nemá význam . Stejně budeme muset počkat jak se vyřeší situace s novým DB .

• 0
Odesláno

Tak či tak koncom tohto mesiaca bude na Live update DB ktorý ti preflashuje mechaniku, hry s Wave 12 už budú tento update vyžadovať.

Moje odporúčanie:

- po novom DB a novom FW navštíviť flashera a preflashovať na LT 2.0

- vypýtať si DVDKEY na USB flashku alebo do mailu

- ak budeš v budúcnosti chcieť ušetriť, kúpiť si VIA kartu (vyžaduje mať PC-Desktop-Tower, nie notebook) aj s Open Tools z Dealextreme (dokopy cca 11$, poštovné je zdarma)

Mimochodom, ak máš LT 1.0/1.1 a nie LT+ 1.0 (a novší) môžeš dostať FLAG na konzolu a hrozí ban na Xbox Live + strata záruky. Pre viac info ohľadne FLAGu klikni na XVal v mojom podpise (a môžeš aj na Dashboard 2.0.13152.0 aby si vedel čo ťa čaká).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu