Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojení PS3 s PC

mtaudy

Otázka

Zdravím,jsem tu úplně newbie a v PS3 taky,takže bych potřeboval poradit.Chci propojit PS3 a PC,ale jenom přechodně na přetáhnutí souborů(takže mi nevadí,když nepůjde v tu chvíli ani na jednom internet). Spojil jsem to LAN kabelem,na PC nainstaloval PS Media server,ale ten PS nemůže najít a určitě s tím souvisí to,že mi v PC vyskakuje hláška,že na portu koliduje IP,ten port používám normálně na připojení PC k netu přes kabelovku. V propojení to není,port na PC jde a na PS taky,když tam připojím net. Zkoušel jsem vypnout Firewall,nic. Taky jsem zkusil návod,kterej jsem tu nebo někde jinde zahlídnul a to přes Nero7, tam mi zase nenaběhne volba Sdílení/Home,ale pokud se nespojí,tak mi volba sdílení je stejně k ničemu. Takže moc prosím, co mám udělat s tou IP adresou? Pro úplnost :na PS je v nastavení ta samá, jakou mám v PC. Mám Win XP 2 a PS3 40Gb s poslední aktualizací. Děkuju moc za odpověď, snad jsem to popsal srozumitelně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud ti to píše: Kolize IP tak to znamená, že na PC i na PS3 máš nastavenou IP adresu (typuji 192.168.1.1). Takže je potřeba na jednom zařízení tu adresu změnit na např 192.168.1.2. (zachovat masku!!) Navíc pokud to spojuješ přímo, tak potřebuješ křížený kabel.

Odkaz ke komentáři

• 0

Děkuju za bleskovou odpověď. IP je opravdu stejná,jenom je to 10.4.220.54(přiřazená poskytovatelem netu), takže jí mám změnit v PS předpokládám? Změním poslední číslici? A kříženej kabel.. to se snad doptám v elektru? Koupil jsem ten první(a nejlevnější :D ),co jsem viděl. Ještě jednou díky, teď už to snad rozchodím

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu