Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Propojení PS3 s PC

Otázka

Odesláno

Zdravím,jsem tu úplně newbie a v PS3 taky,takže bych potřeboval poradit.Chci propojit PS3 a PC,ale jenom přechodně na přetáhnutí souborů(takže mi nevadí,když nepůjde v tu chvíli ani na jednom internet). Spojil jsem to LAN kabelem,na PC nainstaloval PS Media server,ale ten PS nemůže najít a určitě s tím souvisí to,že mi v PC vyskakuje hláška,že na portu koliduje IP,ten port používám normálně na připojení PC k netu přes kabelovku. V propojení to není,port na PC jde a na PS taky,když tam připojím net. Zkoušel jsem vypnout Firewall,nic. Taky jsem zkusil návod,kterej jsem tu nebo někde jinde zahlídnul a to přes Nero7, tam mi zase nenaběhne volba Sdílení/Home,ale pokud se nespojí,tak mi volba sdílení je stejně k ničemu. Takže moc prosím, co mám udělat s tou IP adresou? Pro úplnost :na PS je v nastavení ta samá, jakou mám v PC. Mám Win XP 2 a PS3 40Gb s poslední aktualizací. Děkuju moc za odpověď, snad jsem to popsal srozumitelně.

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Děkuju za bleskovou odpověď. IP je opravdu stejná,jenom je to 10.4.220.54(přiřazená poskytovatelem netu), takže jí mám změnit v PS předpokládám? Změním poslední číslici? A kříženej kabel.. to se snad doptám v elektru? Koupil jsem ten první(a nejlevnější :D ),co jsem viděl. Ještě jednou díky, teď už to snad rozchodím

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu