trish Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 zdravím,dnes jsem koupil flashku 16Gb od Corsair,naformátoval a když jí vložím do xka tak se mi nikde nezobrazí prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Sformátuj na FAT32 a potom sformátuj v xboxu v Memory settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 zdravím,dnes jsem koupil flashku 16Gb od Corsair,naformátoval a když jí vložím do xka tak se mi nikde nezobrazí prosím o radu Formátoval jsi na FAT 32 ? Některé flešky ( právě obzvlášť o větší kapacitě ) nefungují . Kupovat 16 GB flešku kvůli xboxu je proto risk . Je lepší si koupit originál MS 20 GB HDD - vyjde to levněji a je to spolehlivější . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 tak jsem naformátoval na fat32 a v xboxu flashka není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 flashka je vidět ale pouze ve složkách music,picture ale v system setting a memory setting není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 tak flashku už v xboxu mám ale když jí vložím do kompu tak mi píše že je plná přitom tam je vlastně 16gb volno tak nevím kde je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 nejde používat zároveň flasku na xbox i na PC respektive na PC se musí procházet speciálním programem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
zdravím,dnes jsem koupil flashku 16Gb od Corsair,naformátoval a když jí vložím do xka tak se mi nikde nezobrazí prosím o radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.