trish Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 pánové dneska jsem vypálil dvě hry a to dirt2 a nhl11 a ani jedna mi bohužel neběží.disk vložím do mechaniky,chvilku se načítá a napíše open trai nebo nějak tak nevíte kde by mohl být problém.jinak to bylo vypáleno rychlostí2,4 na FujiFilm dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 podle me bude chyba ve vypalovacim mediu, prece jenom jsi nepouzil ty nejkvalitnejsi media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 ale že se ani nenačte a neukáže co na disku je to mě zaráží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Hele ukoncil se ti disk??Protoze me se obcas pri vypalovani stane ze se hra vypali ale disk se pak nezfinalizuje a potom to pise to sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 napsalo to že je vypáleno ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 A palis to pres IMG burn??A palis soubor s priponou .dvd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Vypaluj na Verbatim DVD+DL je to zaručená kvalita :) ... Pokud by ti to psalo i u Verbatim tak je buďto chyba v mechanice xboxu a nebo vypalovačce(častější příčina) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jj přes imgburn a samozřejmě koncovka .dvd ale origo dvd mi naskočí hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jj přes imgburn a samozřejmě koncovka .dvd ale origo dvd mi naskočí hned Tím se vyloučilo, že by něco bylo s FW mechaniky nebo laserem. Takže zkus ty Verbatim, a když to nepomůže je na čase koupit novou palírnu :) (500,-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 A to ti ted udelalo u tehle dvou her a predtim hry ktere jsi palil na stejne medium a ve stejne vypalovacce jdou??A hry jsou v poradku(abgx apod.)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 mám 2 měsíce starýh ASuse vypalovačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 mám 2 měsíce starýh ASuse vypalovačku To neznamená, že si nemusel chytit nakej shit... Prostě zítra kup ty Verbatim a uvidíš ... BTW. Flash máš jaký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jasný a díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bELodY Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Máš flash? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 jsem nováček takže nevím jak to zjistit ale borec co mi to prodával na tom pálenky hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Cus je mozny ze je nutne seridit laser mechniky vzkousej nejakou origosku (kdyz se bude nacitat dlouho nacte se je slabej laser a musi se seridit). Pal na DVD+R DL Verbatim, zkus jinou vypku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 zkoušel jsem origo a ty se načítají rychle a bez problémů,zítra zkusím Verbatim a ješte se chci zeptat zda se dá pálit i přes jiný program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Tak media nebo vypka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 a jak ten program třeba Ashampoo burning studio to zvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 ješte dotaz když otevřu abgx360 tak v kolonce misc je region code to se musí taky vyplnit nebo ne protože mi to imgburn nevypíše v jakým je to reigoncode.může to být chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 pánové,první pálení na verbatim +R DL a hra crysys2 neúspěšná,hra číslo dvě NHL11 neúspěšná.pokaždé jiný wave a stejně nic tak mi poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Co takhle si projit zde http://console-forum.net/forum/66-xbox-360-tutorialy dulezita temata o patchovani her a vypalovani ? Jinak dost zalezi jaky ma xbox flash mechaniky , na to se zeptej flashera a nebo aspon zjisti kdy to bylo flashovano . Mas tyto moznosti : Pokud tam mas flash 1.4 , patchuj na wawe2 Pokud tam mas flash 1.6patchuj taky na wawe2 nebo wawe3 s tim ze budes muset pouzivat aktivate.iso pred hranim . Mas flash LT a melo by to jet normalne tyhle hry... Jelikoz ti nejdou predpokladam ze tam mas bud 1.4 , 1.5 nebo 1.6 ixtreme fw . Pak to muze byt jeste medii , vypalovackou a nebo proste rukama . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
pánové dneska jsem vypálil dvě hry a to dirt2 a nhl11 a ani jedna mi bohužel neběží.disk vložím do mechaniky,chvilku se načítá a napíše open trai nebo nějak tak nevíte kde by mohl být problém.jinak to bylo vypáleno rychlostí2,4 na FujiFilm dvd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.