kalexar Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Zdravim, mám iPhone 4 OS 4.1 a modem 02.10.04 a mám ho kreklej. Když ho připojim přes iPhoneBrowser tak se mi nezobrazí složka Var/mobile/downloads abych tam mohl nakopírovat soubory. Prosím o radu ... Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Květen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 a mám gevey kartu ... Dovezen z USA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 musíš si stáhnout v cydii appsync Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 musíš si stáhnout v cydii appsync nebo spis stahni installous....je to dobrej program(proste crackla verze appstore) a taky uz v nem je ten appsync Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 on se neptal jak je nainstalovat,ale jak je tam zkopčit kalexar:podivej se do cydie,jestli máš nainstalovane afc2add,pokud ano,tak si stahni z netu program i-funbox,možná přes něj to půjde zkopírovat,ale je to blbost,to tam kopčit pokud nemáš installous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Květen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 dík za rady ... pokusim se s tím něco dle toho co píšete udělat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kalexar
Zdravim, mám iPhone 4 OS 4.1 a modem 02.10.04 a mám ho kreklej. Když ho připojim přes iPhoneBrowser tak se mi nezobrazí složka Var/mobile/downloads abych tam mohl nakopírovat soubory. Prosím o radu ...
Děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.