mam problem s ps3 60gb zavada se projevuje nasledovne:
zapnu ps3 vse se chova normalne nabehne menu az na to ze kdyz dam do mechaniky cd,nebo dvd,nebo bd tak ho proste v menu nevidim nic nenabehne jako bych tam zadne cd nedal,mechaniku jsem rozebral a kdyz tam dam dvd nebo bd tam lejzr sviti cervene nebo modre a disk se toci takze jakoby vpohode.dalsi vada je ze po zapnuti
cca po 2, nekdy po 5 minutach zacnou stoupat otacky u vetraku
a pak se sama ps3 vypne.
zkousel jsem davat novou pastu na cpu a gpu= beze zmeny
zkousel jsem prohrat desku horkovzdusou pistoli na 500 stupnu po dobu 3 minut=beze zmeny
zkousel jsem pritahnout "drzakama cpu a gpu vic kl desce´=beze zmeny
chova se to porad stejne system nabehne i menu cd,dvd,bd to vubec nevidi zvetsi se otacky a pak vypne nevite nekdo co to muze byt a jak to opravit???? zaruka neni a davat do servisu se to ani neoplati.dik za rady
Otázka
a.wake
zdravim,
mam problem s ps3 60gb zavada se projevuje nasledovne:
zapnu ps3 vse se chova normalne nabehne menu az na to ze kdyz dam do mechaniky cd,nebo dvd,nebo bd tak ho proste v menu nevidim nic nenabehne jako bych tam zadne cd nedal,mechaniku jsem rozebral a kdyz tam dam dvd nebo bd tam lejzr sviti cervene nebo modre a disk se toci takze jakoby vpohode.dalsi vada je ze po zapnuti
cca po 2, nekdy po 5 minutach zacnou stoupat otacky u vetraku
a pak se sama ps3 vypne.
zkousel jsem davat novou pastu na cpu a gpu= beze zmeny
zkousel jsem prohrat desku horkovzdusou pistoli na 500 stupnu po dobu 3 minut=beze zmeny
zkousel jsem pritahnout "drzakama cpu a gpu vic kl desce´=beze zmeny
chova se to porad stejne system nabehne i menu cd,dvd,bd to vubec nevidi zvetsi se otacky a pak vypne nevite nekdo co to muze byt a jak to opravit???? zaruka neni a davat do servisu se to ani neoplati.dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.