Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 60 gb je tohle podivne chovani YLOD??????

a.wake

Otázka

zdravim,

mam problem s ps3 60gb zavada se projevuje nasledovne:

zapnu ps3 vse se chova normalne nabehne menu az na to ze kdyz dam do mechaniky cd,nebo dvd,nebo bd tak ho proste v menu nevidim nic nenabehne jako bych tam zadne cd nedal,mechaniku jsem rozebral a kdyz tam dam dvd nebo bd tam lejzr sviti cervene nebo modre a disk se toci takze jakoby vpohode.dalsi vada je ze po zapnuti

cca po 2, nekdy po 5 minutach zacnou stoupat otacky u vetraku

a pak se sama ps3 vypne.

zkousel jsem davat novou pastu na cpu a gpu= beze zmeny

zkousel jsem prohrat desku horkovzdusou pistoli na 500 stupnu po dobu 3 minut=beze zmeny

zkousel jsem pritahnout "drzakama cpu a gpu vic kl desce´=beze zmeny

chova se to porad stejne system nabehne i menu cd,dvd,bd to vubec nevidi zvetsi se otacky a pak vypne nevite nekdo co to muze byt a jak to opravit???? zaruka neni a davat do servisu se to ani neoplati.dik za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nene teplotni cidla bylo to prvni co me napadlo cidla jsou ok a kdyby cidla odesla tak nevidim duvod pro takovou prkotinu vyhodit desku vzdyt teplotni cidlo jde alespon trchu sikovnemu cloveku /vymenit/opravit/ strasne lehce. a cidla by asi tezko znefuncnili mechaniku

Vypadá to na vadny teplotni čidlo, ktery je integrovany.. to se mohlo zničit tou horkovzduskou, předchozí manipulací, přehřátím atp.... tzn ano PS3 je do popelnice.
Odkaz ke komentáři

• 0

tak samozrejme proto se tomu rika teplotni cidlo ze? :-)) kdyz mechanika maka tak presne jak rikas zvetsi to teplotu mam vypozorovane ze vetsinou gk ale takhle se to nechova.cd to vubec nevidi a otacky vetraku se po manpulaci s mechanikou nezvetsi ani vlozeni disku nema vliv na cas kdy system bezi a pak se vypne

čidlo ropozná teplotu viš?a když maká mechanika ,tak se kurevsky zvýší teplota,to muže bejt tim...
Odkaz ke komentáři

• 0

kdyz uz jses tak znelej vis jak vypada poskozene teplotni cidlo ????? ja jo a proto muzu rict ze na 100% jsou vsechny 3 tepotni cidla na desce ok.jinak jde me spis o rozumnou radu nez o soutez popularity a soutez samozvanych vseznalku co nedovedou ani vymenit zarovku.trochu konverzace na urovni a k tematu by me tady urcite neskodila dik

i to,že zapojíš USB nějakým způsobem zvětší teplotu...rozumiš tomu asi jako nečas politice...
Odkaz ke komentáři

• 0

ZREJME OPRAVENO!!FMS jsem prohral horkovzdusnou pistoli.TÉELKA chladím chladící gumou a externim pc vetrakem 4x4 cm system zatím beží docela nadejne, zatim se nevypl :-) vetrak je v relativnim klidu mechanika cd,dvd,bd,to vidi !!ctecka karet take funguje uncharted 2 momentalne spusten,a system se chladi bez problemu.vypada to velice dobre myslim ze jsem na to kapl :-) pokud mate nekdo doma ps3 ktera vykazuje obdobnou zavadu jakou jsem vyse popsal a namate chut nebo znalosti to opravit tak ji od vas velice rad odkoupim nabidnete do pm na cene se dohodnem.dekuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu