mam problem s ps3 60gb zavada se projevuje nasledovne:
zapnu ps3 vse se chova normalne nabehne menu az na to ze kdyz dam do mechaniky cd,nebo dvd,nebo bd tak ho proste v menu nevidim nic nenabehne jako bych tam zadne cd nedal,mechaniku jsem rozebral a kdyz tam dam dvd nebo bd tam lejzr sviti cervene nebo modre a disk se toci takze jakoby vpohode.dalsi vada je ze po zapnuti
cca po 2, nekdy po 5 minutach zacnou stoupat otacky u vetraku
a pak se sama ps3 vypne.
zkousel jsem davat novou pastu na cpu a gpu= beze zmeny
zkousel jsem prohrat desku horkovzdusou pistoli na 500 stupnu po dobu 3 minut=beze zmeny
zkousel jsem pritahnout "drzakama cpu a gpu vic kl desce´=beze zmeny
chova se to porad stejne system nabehne i menu cd,dvd,bd to vubec nevidi zvetsi se otacky a pak vypne nevite nekdo co to muze byt a jak to opravit???? zaruka neni a davat do servisu se to ani neoplati.dik za rady
Otázka
a.wake
zdravim,
mam problem s ps3 60gb zavada se projevuje nasledovne:
zapnu ps3 vse se chova normalne nabehne menu az na to ze kdyz dam do mechaniky cd,nebo dvd,nebo bd tak ho proste v menu nevidim nic nenabehne jako bych tam zadne cd nedal,mechaniku jsem rozebral a kdyz tam dam dvd nebo bd tam lejzr sviti cervene nebo modre a disk se toci takze jakoby vpohode.dalsi vada je ze po zapnuti
cca po 2, nekdy po 5 minutach zacnou stoupat otacky u vetraku
a pak se sama ps3 vypne.
zkousel jsem davat novou pastu na cpu a gpu= beze zmeny
zkousel jsem prohrat desku horkovzdusou pistoli na 500 stupnu po dobu 3 minut=beze zmeny
zkousel jsem pritahnout "drzakama cpu a gpu vic kl desce´=beze zmeny
chova se to porad stejne system nabehne i menu cd,dvd,bd to vubec nevidi zvetsi se otacky a pak vypne nevite nekdo co to muze byt a jak to opravit???? zaruka neni a davat do servisu se to ani neoplati.dik za rady
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.