Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nekolik otazek

bindiz582

Otázka

dobry den. mam nekolik otazek .

1.Jak mam udelat PSX hry abych je mohl hrat + slo by na psp i gta z psx + nevite o nejake www kde by sli psx hry stahovat, na google jsem hledal ale moc jsem jich nenasel.

2.Cetl jsem tady na foru o LameCraft, co to je za hru? homebrew? a jestli je homebrew tak kam ji mam hodit?

3.slysel jsem nekde o patchovani her, jak se to dela?

4. koukal jsem na emulatory na psp, skousel jsem na nintendo 64 a plno dalsich ale ani jeden mi nesel

5.skousel jsem nekolik her jako treba SSX on tour, Tom clancy Rain bow six a sprinter cell ale bohuzel mi nefunguji ale jiny treba v pohode slapou, nevite co se stim da delat? nekdo psal ze mam si na psp misto TN-HEN E hodt nejakej jinej cfw ale Hen mi sedi nejvic neslo by to nejak jinak?

6. co to jsou RIP hry?

7.kdyz jsem zkousel rain bow six tak jsem stahl nejakej divnej a pri spusteni mi to psalo neco ze meni bios nebo tak neco a pak se objevilo logo z PSX takze si myslim ze se jedna o psx hru ale ja tam nemam zadnej emulator, tak jak je to mozny? nema nahodou TN-HEN E emulator uz vsobe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu