Achrisoofa Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Neznáte nejaký převodník délek na nokii 5230. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 nokia 5230 určitě nema android skus google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 žádná nokia neměla Android ne ? :D Ale na 5230 je Symbian, tam není převodník délek ? Já na mé cihle s S60 3rd převodník mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 mě se jedna o to že tato nokie nema android a jestli nějaka nokia měla android tak o tom nevím :D . Tak to samo. nepatři do teto sekce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.