Lokhy Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ahoj potřeboval bych poradit :). Jaký je nejnovější Flash na Psp 3004 + bych potřeboval poradit jak ho tím nejnovějším flashem flashnout :) :P DÍK MOC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Postup V tutoriálech si najdi: PSP Pro začátečníky - Odstavec jak hrát stažené hry - Rozkliknout Mám PSP 3000:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Jaky máš ofw. najdeš to v settings systen settings sistem info. a tam of system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokhy Odesláno Květen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Já mám 5.03 GEN-C (full) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Nejnovější: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b5-permanent-patch-1-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Lokhy: Tak si ho tam nech zvládá úplně všechno není potřeba update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Lokhy: Tak si ho tam nech zvládá úplně všechno není potřeba update. Ale musíš ho nahazovat :P Jestli nehraje ty hry s antipirátskou ochranou tak at Upraguje na 6.20 Permanent, nemusí to nahazovat+při semi-bricku můžeš unbricknout PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.