ccinkyda Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ahoj, chci se zeptat jestli jste někdo hrál tuto hru? mam v ní takový problem..ve třetí misi jak tam mam porazit toho bosse, jak na mě háže tu demoliční kouli, tak když ho porazim, tak spadne do nějaký díry a pak ta hra dál nejede, jen se mi ta postavička občas pohne jako když se na něco čeká..nejde dát ani jako pauza, jen se dá hra uplně vypnout ale to pak hraju celou misi od začátku..nemáte někdo stejný problem? Je to jako když se ukončuje video, ale nic se nedá dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Máš stažen nejnovější update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 jakej nejnovější update? nic jsem nestahoval....mam LT+ a DB 12625...hrál jsem prostě uplně normálně až do týhle třetí mise kde se to na konci takle zaseklo Ten update se jako stahnout musí nebo nesmí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Ve hře bylo plno bugů, které opravil poslední title update. Neboli stačilo být připojený na Live, když si hru spouštěl. Bez toho updatu se třeba neodemykaly nové mise, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 aha, takže když zapnu tu hru při připojení na live tak stačí stahnout to co mi naskakuje vždy na tom začátku když se to spouští a pak by to mělo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 JJ, přesně tak :D Už by to mělo jít, pokud to ten update opravuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 super, už to jde :D..díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Není vůbec zač. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.