Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP Slim&Lite - BASE PACK - Piano Black

Bauito

Otázka

Cus jsem tady novej a chci si koupit PSP. Nasel jsem verzi PSP Slim&Lite - Playstation Portable BASE PACK - Piano Black za 4990Kč, co na ni rikate je to dobra volba? Jak jsem rekl nic moc o tom nevim, vyplati se predelavat firmware?, k cemu je to dobre? Kartu bych k tomu dokoupil zvlast 2GB.:?:

Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zalezi podle tveho vkusu jestli chces slim nebo fat ... jestli chces hrat iso hry tak musis schazovat fw a je to docela jedno z jakeho psp ... jenom u fat muzes narazit jeste na psp z nizsim fw kde je podstatne lehci downgrade ...

myslim ze kdybys hledal tak tady na foru najdes vsechny potrebne informace

Odkaz ke komentáři

• 0
Nasel jsem verzi PSP Slim&Lite - Playstation Portable BASE PACK - Piano Black za 4990Kč.

Pokud budes hledat, tak muze najit i lepsi cenu. Na inetu se vysktuje od 4500,- , ale za tu cenu ho nikdo nema skladem. Skladem s nej cenou jsem nasel na jrc.cz .

Kartu bych k tomu dokoupil zvlast 2GB.:?:

Diky moc

Kartu 2GB jsem v Praze nasel nejlevneji na gamehouse.cz. Muzes u nich koupit i PSP Slima, je asi o 49Kc drazsi nez u JRC, ale nemaji ted skladem Piano-Black.

Odkaz ke komentáři

• 0
Cus jsem tady novej a chci si koupit PSP. Nasel jsem verzi PSP Slim&Lite - Playstation Portable BASE PACK - Piano Black za 4990Kč, co na ni rikate je to dobra volba? Jak jsem rekl nic moc o tom nevim, vyplati se predelavat firmware?, k cemu je to dobre? Kartu bych k tomu dokoupil zvlast 2GB.:?:

Diky moc

no vyplati nevyplati :) pokud chces podporovat Sony kupuj hry :) a nech si originalni FW pokud chces hry stahovat hod si tam cf ;) ano kup si klidne jeste vetsi :) bude se hodit ;)

Dobra volba no nevim jestli je ;):?

Odkaz ke komentáři

• 0
No já nevim koukam na tenhle: http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-slim-black-base-pack-4825.php a je tam uvedeno: Zboží není na skladě!!!

ahha tag sry, ja tam koukal este dneska asi pred hodkou a bylo na sklade... tagze sry.. ale na JRC je

Odkaz ke komentáři

• 0
no vyplati nevyplati :) pokud chces podporovat Sony kupuj hry :) a nech si originalni FW pokud chces hry stahovat hod si tam cf ;) ano kup si klidne jeste vetsi :) bude se hodit ;)

Dobra volba no nevim jestli je ;):?

No hry bych stahovat chtel, ale jak rikam jsem v tom novacek nic o tom nevim proto se ptam, a s tim orig FW to nejde? Asi blba otazka ale co je to cf?

Odkaz ke komentáři

• 0

na origos FW nejdou iso proste nic krom toho co muzes mit normalne hry na UMD filmy obrazky videa mp3 CF je custom firmaware vytvorily to pro to aby si moch hrat zadara stazeny z netu(tzv iso cso atd)a taky mit homebrwe aplikace-proste cf pridava spoustu moznosti k psp co oficial FW nema

Odkaz ke komentáři

• 0
na origos FW nejdou iso proste nic krom toho co muzes mit normalne hry na UMD filmy obrazky videa mp3 CF je custom firmaware vytvorily to pro to aby si moch hrat zadara stazeny z netu(tzv iso cso atd)a taky mit homebrwe aplikace-proste cf pridava spoustu moznosti k psp co oficial FW nema

hele to nema cenu resit, ted se tu akorat zacnou objevoval kmnty typu: co to je homebrew a iso...

Mas je odkazat na poradnu... 8)

sry za ot

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak z Prodejher.cz mi napsali ze na sklade maj PSP s fw 3.6, je to dobry firmware? jde z něj udělat 3.60m33??

Hele pises tady ze stebe nemusim delat debila, jenze problem je v tom ze ja ho z tebe nedelam... PSP Slim je jedine (zatim) s FW 3.60 a ten se pak preflashuje na 3.60M33 :bash: :roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu