CondexoCZ Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Potřeboval bych poradit mam Salming Campus 32,a nevím na kolik cm ohnout čepel kolik cm aby to bylo co nejvykonejší při hraní ,tak bych prosil o radu na kolik cm to mam ohnout abych si vychutnal pohodou hru pěkne a přesné trefy a nahravaní. A čím to mám ohnout?Když nemám hořák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Květen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 prosÍm poradte dÍky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tohle je hrozně individuální každej potřebuje jiný zahnutí.. Prostě na to musíš přijít sám jak ti to vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Potřeboval bych poradit mam Salming Campus 32,a nevím na kolik cm ohnout čepel kolik cm aby to bylo co nejvykonejší při hraní ,tak bych prosil o radu na kolik cm to mam ohnout abych si vychutnal pohodou hru pěkne a přesné trefy a nahravaní.A čím to mám ohnout?Když nemám hořák Zeptej se spíš trenéra nebo někoho jiného z vedení s kým si rozumíš a ten ti určitě pomůže. Nebo spoluhráči budou také vědět určitě :) . Jinak já jsem čepel nikdy neohýbal vždy jsem si vystačil tak jak to bylo :) . Navíc ty sám musíš vědět na kolik to zahnout :), každému to padne jinak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CondexoCZ Odesláno Květen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ale čím to zohnout dám to na 3cm ,3cm má každy florbalista na zapásy,víc nedám možná 2,9 prostě nwm kolik.Rukou to pujde zpět nemá to teplotu a horak nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jedine nad horak, jinak ten plast neohnes a akorat ho mozna tak zlomis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.