Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na upgrade fleše?

Nunina

Otázka

Jak to tak vypadá brzy vyjde nový FW LT v2.0. Už kvůli novýmu DB, s kterým budou nejspíš problémy, řeším to, jak provedu upgrade na vyšší verzi fleše. Mám mechaniku Samsung, kterou jsem si podle návodu celkem "jednoduše" dokázal flešnout sám (LT 1.0). Ale zatím jsem nenašel návod, jak změnit verzi fleše (upgrade) už již flešnuté mechaniky. Musím kvůli té změně nejdřív nějak vrátit zpět do mechaniky original FW? Vím, že musím do nového FW dostat původní DVD key, ale ten vytáhu i z fleše, co mám momentálně v mechanice, nebo se mýlím? Ten DVD key je nějaký soubor nebo je to jen ta řada čísel, co jsem ji musel nahodit i do flešnutýho FW? Trošku v tom plavu, tak prosím o rady, díky! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na co bys to tam vracel stačí ti pomocí sata kablu ze samsungu vytáhnout key,ale je to zbytečný stejně pro samyho neni lt+ a myslim že new dash ti ho ani nepřeflešuje na stock firm ta snad ani nejni co řešit.U lite-on to už je horší jesli nemáš key a flasher dělá drahoty(dělaj to moc rádi :D sou to mitři světa)tak si musíš znova calnout a trvej at ti klič hodí na flešku nebo si z Dojče nebo z Anglie od xekuteru obědnej flash sadu,ale myslim že je to pro tebe zbytečný dyž si chceš udělat flash jenom u svýho xka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu