zied Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Dobrý den mám psp 3004 hral jsem hru a vypnul jsem ho druhý den jsem ho chtěl zapnout a zapla se jenom kontrolka a nejede to :( a teď kydž to dám pod nabíječku tak svíti jenom kontrolka nabíjeni ? pomužete mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Také mám PSP 3004 zkus vyndat a zandat baterku a když to nepomůže dojdi s tím někam,třeba do jrc . :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 A kontrolka pořád svítí? Zkoušel si třeba něco zmáčknout aby to udělalo nějaký zvuk? Mohl se třeba nějak podělat kontakt u displeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Nebo brick. Tradičně =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 A zkousel si podrzet tlacitko jenom pro zhasinani displaye?:D Urcite vis ktere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 vyndat a zandat baterku nepomůže ,,skus posunut to tlacitko(hned u power) mělo by to fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 ty vole papku,ty uz radsi nerad!! bez si uzivat podle tebe nejlepsi os na psp win7 a nerad. radis ♥♥♥♥♥ne a hold ho asi napadllo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.