zied Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Dobrý den mám psp 3004 hral jsem hru a vypnul jsem ho druhý den jsem ho chtěl zapnout a zapla se jenom kontrolka a nejede to :( a teď kydž to dám pod nabíječku tak svíti jenom kontrolka nabíjeni ? pomužete mi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 tohle je sekce o hrach,a navic stejny topic mas v otazkach!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zied Odesláno Květen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 A nemas odkaz prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 nemam ''''''''''''''''''''' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Brick psp muzes budto reklamovat nebo prodat displej, kryt... proste vse krome Motherboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 ziadny brick. zapni psp iba s nabijackou ak pojde tak mas do*ebanu baterku. ak nepojde tak mas to iste ale s tlacidlom On/OFF/HOLD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.