kingondra007 Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 čus Chtěl bych si nainstalovat ubuntu ale mam problem s instalací.Cd jsem si normálně vypalil dal do mechaniky a rest. PC.Najela mi prázdná modrá obrazovka a potom obrazovka zčerná a v levém horním rohu akorád blika tahle blbá čárka _ ale nic napsat nejde na web o ubutu jsem se dival ale řešení tehle chybi jsem nikde nenašel.Nevíte co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Tak jsi to blbe vypalil... Vypal to treba imgburnem a musis vypalit ten ISO obraz, ne jako soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Květen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 vypaloval jsem to podle tohoto návodu http://wiki.ubuntu.cz/Jak%20vypálit%20ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.