trish Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 chlapáci,chci se zeptat na jednu věc:mám mechaniku Hitachi Lg GDR 3120L a četl jsem že při upgradu na nový DB 2.0.13152.0 zůstane mechanika stále flashnutá že se nic nezmění tak nevím zda je to pravda či FAKE.Prý to funguje jen u Hitachi.Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Viac môj podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 tak jsem to přečetl a tam píšou že zůstane mechanika Hitachi flashnutá i nadále i když přehraju DB nebo jsem to alespoň tak pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 u mechnik Hitachi a Samsung to zustane, napadnutelne jsou BenQ, LiteOn a nove Hitachi ve slimech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 takže vesele na update a můžu směle pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jasny :) nehlede na to ze Hitashi a samsunga si fakt preflesnes s prstem v nosanku :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 to asi těžko jsem nováček a do flashování bych se nerad pouštěl ale pokud mi můžeš poradit nebo poslat odkaz na nějaký návod budu rád a díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleepy Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 trish: Kompletny navod na flash (vsetkych mechanik) mas tu: http://www.flashxbox.sk/app/_doc/jftut1.4.0.FINAL%203.pdf Linuxik: Pri Samsungu sa tiez FW upravi, ale nie je kompletne pretestovane, ci "patche", ktore upravia FW ovplyvnuju aj bootovacie sekvencie pri napalenych hrach. Treba pockat na oficialny update a budeme mudrejsi :-) Mato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.