trish Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 chlapáci,chci se zeptat na jednu věc:mám mechaniku Hitachi Lg GDR 3120L a četl jsem že při upgradu na nový DB 2.0.13152.0 zůstane mechanika stále flashnutá že se nic nezmění tak nevím zda je to pravda či FAKE.Prý to funguje jen u Hitachi.Díky za info Citovat
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 tak jsem to přečetl a tam píšou že zůstane mechanika Hitachi flashnutá i nadále i když přehraju DB nebo jsem to alespoň tak pochopil Citovat
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 u mechnik Hitachi a Samsung to zustane, napadnutelne jsou BenQ, LiteOn a nove Hitachi ve slimech :) Citovat
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 takže vesele na update a můžu směle pokračovat Citovat
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Jasny :) nehlede na to ze Hitashi a samsunga si fakt preflesnes s prstem v nosanku :))) Citovat
trish Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 to asi těžko jsem nováček a do flashování bych se nerad pouštěl ale pokud mi můžeš poradit nebo poslat odkaz na nějaký návod budu rád a díky za info Citovat
Sleepy Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2011 trish: Kompletny navod na flash (vsetkych mechanik) mas tu: http://www.flashxbox.sk/app/_doc/jftut1.4.0.FINAL%203.pdf Linuxik: Pri Samsungu sa tiez FW upravi, ale nie je kompletne pretestovane, ci "patche", ktore upravia FW ovplyvnuju aj bootovacie sekvencie pri napalenych hrach. Treba pockat na oficialny update a budeme mudrejsi :-) Mato Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.