rytmy Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 aký linux by som tam mohol dať ? mam pocit, že len ubuntu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 nespletl sis sekce s pc? do psp linux nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 do psp jde ubuntu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Zdar do PSP jde Linux i Windows 98 :D Prirucka je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 LoL umluvte mě ale tohle mne dostalo :D :D Linux od Linuxik 14.05.2011, 08:04 // a doporučuju používat WIN 95 protoze ten je rychlejsi nez 98 :!: a nejsou tam skoro rozdílky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 taxik, proc te to dostalo? Moznost spoustet emulotar Bochs (a v nem ruzne verze starsich Windows a Mac) je tu uz od dob PSP Fat.. Nic noveho. Do PSP Linux jde... Ale nikomu se nepovedlo rozchodit graficke rozhranni, jede jen konzole. Takze prakticky je k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 jak mam nainstalovat win 95? a kde ho mužu stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 taxik, proc te to dostalo? Moznost spoustet emulotar Bochs (a v nem ruzne verze starsich Windows a Mac) je tu uz od dob PSP Fat.. Nic noveho.Do PSP Linux jde... Ale nikomu se nepovedlo rozchodit graficke rozhranni, jede jen konzole. Takze prakticky je k nicemu. Grafické rozhraní jde rozchodit přes vnc, i když to není linux fyzicky nainstalovaný v psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Grafické rozhraní jde rozchodit přes vnc, i když to není linux fyzicky nainstalovaný v psp. O vzdalene ovladani jineho zarizeni (PC pres VNC) tu myslim nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 taxik, proc te to dostalo? Moznost spoustet emulotar Bochs (a v nem ruzne verze starsich Windows a Mac) je tu uz od dob PSP Fat.. Nic noveho.Do PSP Linux jde... Ale nikomu se nepovedlo rozchodit graficke rozhranni, jede jen konzole. Takze prakticky je k nicemu. Lolák protože uživatel Linuxik přispěl k tématu Linux :D :D :D Já jsem Win na PSP používal, ale spíše nepoužitelné (pro případ nouze mám zabaléne v RARu na 27 MB :)) protože je to moc pomalé (no což vykon PSP :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Souhlas s Anonymos_em Linux chodi na 1xxx ale jen v konzoly, mam to vyzkousene. Kdyz jsem mel na tyhle kravovinky cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 thx za infošku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Květen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 profesional ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 uCLinux,MacOS a Win95 mam,a ta ubuntu je fake,stejne jako vista shell homebrew,dadas (upravil dosbox tak aby homebrew z xmb spustila hned win) chtel nejak prevest debian,nepovedlo se ale neco spustit dokazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrpepin Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 for FxR docela by mne zajíalo ten MacOs v psp máš někde nějakej text jak na to?? pls "uCLinux,MacOS a Win95 mam,a ta ubuntu je fake,stejne jako vista shell homebrew,dadas (upravil dosbox tak aby homebrew z xmb spustila hned win) chtel nejak prevest debian,nepovedlo se ale neco spustit dokazal" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.