bindiz582 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 dobry den. cetl jsem neco o spousteni jinych OS na psp,treba je to mozne nebo to je zase fake? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Máš tam link na stažení tak to vyzkoušej. :) Jinak jiný "OS" jsou třeba iRshell. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 To na tom videu neni zadny jiny OS. Je to jen homebrew se vzhledem Androida. Kdyby to byl OS, tak by to musel byt cisty port. Pak by to melo i vsechny funkce Androidu a samozrejme by to umelo spoustet i Androidi aplikace. Tohle to pochopitelne neumi - je to k nicemu. IrShell taky neni jiny OS - stale bezi pod XMB.. Pod PSP FW, ale ma hodne funkci navic a je to uz solidni replacement :) (ale IrShell si ani na OS nehraje ;) ) Jinak z jinych OS lze pouze emulovat Win 95, stary Mac a DOS v Bochs emulatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bindiz582 Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 a kdybych chtel udelat ten windows 95 musel bych zasahnout do flash nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ne ten se pouští přes dosbox. :) Taky Homebrew. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Když tu byla řeč o IR-SHELL podařilo se to zprovoznit už na 6.20 pro-b5 3004 s 4g deskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Ne..................(10 znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 FxR nemusiš to tu psat jako kdyby tě to mělo zabít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Já to neúíšu jako kdyby mě to mělo zabít,já jsem napsal ne a za to ty tečky abych vyplnil limit 10 znaků A aby to nebylo OT: Funkční "Homebrew" Emulovaný OS je : Windows 3.1 Windows 95 Windows 98 Lite Mac OS 8.1 - zřejmě nejvíce použitelný OS uCLinux - bohužel nic nejde dělat Windows 3.1 a 95 jsem nahodit přímo z XMB díky dadasově aplikaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 FxR. upni tu dadašovou appl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://test.wbl.sk/PSP-Bullshit.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 ok dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papek449 Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 nejlepší os na psp je windows 7... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jo,a nejlepší OS na mobil s Java je WindowsXP že? Windows7 je jen trapná Flash (.SWF) aplikace co se spouští přes browser blbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bindiz582
dobry den. cetl jsem neco o spousteni jinych OS na psp,treba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.