banksik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Zdravím,potřebuju od Vás radu,koupil jsem si Fifu 11 a nevím,kam zadat ten kod co je přiložený na manuálu..díky moc :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Prosím někoho o radu , nemůžu na to přijít , hru už jsem v xboxu měl před zakoupením , takže mi to neukázalo při spuštění ať zadám kod a teď si nevím rady , jak ho vložit jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Elypsa Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Dej že chceš hrát online, mělo by to po tobě chtít. Případně by mohlo fungovat redeem code na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banksik
Zdravím,potřebuju od Vás radu,koupil jsem si Fifu 11 a nevím,kam zadat ten kod co je přiložený na manuálu..díky moc :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.