p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Kdo si už přes to něco stáhl? Já se snašil stáhnout už několik HB co mělo třeba okolo 6MB ale po půl hodině se to pořád stahuje což je divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 ja jsem si to stahl a šlo mi stahnout první podepsaá HB appl a pak už nic. asik to ma ještě mouchy tak to potřebuje doladit a my budeme muset počkat na novou verzi. ale je to dobry program. ještě aby tam bily iso cso hry a themes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Květen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 je to HOMEBREW store takže tam asi budou jenom HB a myslim si že kdyby to udělali a SONY by je zažalovala tak by z toho měli pěkný problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 Je to super app. Bohužel štve mě že pokuď máte nestabilní WiFinu (veškole) tak vám velké hry jako např "Kurok 0.4" můžou spadnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 mne tiež išlo stiahnuť normálne. Nemám žiaden problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.