kiselejxicht Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Co je lepší?? Je nějakej rozdíl třeba v grafice u her atd.?? Nebudou na slimaka nejaky jiny ISA ?? THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ine isa? jasne ze budu. budes ich musiet hrat cez TV tuner ktory si pripojis na satelit sputnik9 o_O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 myschoo: hehe, takze sem to pochopil tak ze furt stejny... THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 a jak to je s tou grafikou ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 ne, myslel to tak ze je tu pomerne dost topicu o tomto tematu:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Září 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 zrovna o grafice sem nic nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 stejna ... jak bys chtel aby byla jina ? to by musely vychazet dve verze her : pro fat z horsi a pro slim z lepsi ... a to je blbost nemyslis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzique Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Porovnával jsem PSP FAT a Slim. Slim má rozhodně ostřejší a barevnější displej a je lépe vybavenější. Umí všechno co FAT a ještě trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Porovnával jsem PSP FAT a Slim. Slim má rozhodně ostřejší a barevnější displej a je lépe vybavenější. Umí všechno co FAT a ještě trochu víc. Nemas pravdu :), SLIM nema IRport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honzique Odesláno Září 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2007 Maš recht. Na infraport jsem zapoměl. Asi proto že jsem ho nikdy nepoužil a ani jsem nevěděl jak ho zapnout. Mohl bys mi ale pomoct :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Nekdo zde psal ze rozdil podle barev ostrosti displaye NENI poznat :P :) Tak nevim... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bullva Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Nekdo zde psal ze rozdil podle barev ostrosti displaye NENI poznat :P :) Tak nevim... ;)No u filmu to je obcas poznat :-P Fat mi nechaval ducha.. slim jede OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 Maš recht. Na infraport jsem zapoměl. Asi proto že jsem ho nikdy nepoužil a ani jsem nevěděl jak ho zapnout. Mohl bys mi ale pomoct :-) Vis co skus na slimu ovladat TV je tady na to navod.....:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 chtel bych se zeptat jestli bylo nejake OFICIALNI vyuziti IR portu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 chtel bych se zeptat jestli bylo nejake OFICIALNI vyuziti IR portu? no myslim že ne..možná měly před 2lety něco v plánu:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2007 fat fat fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kiselejxicht
Co je lepší?? Je nějakej rozdíl třeba v grafice u her atd.?? Nebudou na slimaka nejaky jiny ISA ?? THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts